Author Topic: GT Future ili Kamo dalje, rođače?  (Read 58164 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Re: GT Future ili Kamo dalje, rođače?
« Reply #30 on: April 17, 2009, 00:14:51 »
Krvitiisusove tko će čekati toliko... 

Offline kiseli6

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID : kiseli6
« Reply #31 on: April 17, 2009, 07:56:26 »
Savršen post,samo vrijeme izlaska nije idealno! Svaka ti dala...
ONU ISTU NAŠU KOŠULJU PRIPREMI
NA TAVAN JE STAVI ZA MENE JE SPREMI
BIT ĆE ONA OPET I SINU PO MJERI
KAO ŠTO JE BILA MOM DJEDU I MENI

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #32 on: April 17, 2009, 16:33:20 »
Nevjerojatno da nitko ne komentira ovo... do pred koji dan su svi kukali, gdje, kad, kako, a sad kukac. Nula bodova

Offline aleska

• Stazist Vulgaris
  • *
  • psn id: SLO-aleska ; PureGT_aleska
    • http://honourabledrivers.com/forum/index.php
« Reply #33 on: April 17, 2009, 17:04:39 »
Sorry , samo ko može još čekati tako dugo.
Po GTP komentarima ,to je još skoro 1 godina.Ja to nemogu i neću , da vjerujem.Dragi bože 1 godina.
Da je igra izašla prije 3 mjeseca bilo bi več kasno.

@amar - dobro si opet uzdrmao GT svijet. LOL 

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
« Reply #34 on: April 17, 2009, 17:15:03 »
a koga vraga ćemo komentirati, kad su na gtp-u komentari
PSN_ID: Dzidza1978

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #35 on: April 17, 2009, 17:38:43 »
Samo nek valja. I da ne izbacuju ništa iz njega, B-spec, Photo mode, sve da je in.

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #36 on: April 17, 2009, 18:00:47 »
a koga vraga ćemo komentirati, kad su na gtp-u komentari
Pa da.
Problem je što ima previše idiotskih i nepotrebnih komentara.

Nema se šta komentirat. Sve je očito. Ma, ne samo da nece izbacit B-spec i Photo mode, ja vjerujem da ce bit prebrutalno kad to sve dodje.
A Amar se vjerojatno s njima sve dogovorio :) I dalje mi je to zaprepašćujuće, ali ipak jako drago što Hrvat baca takve bombe po internetu a ne neki allmighty UK-aš ili slično.
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
« Reply #37 on: April 17, 2009, 18:03:56 »
Proud to know Amar212, ovo ćemo nositi ovo ljeto :-)
PSN_ID: Dzidza1978

Offline keko0013

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN-ID: keko0013
« Reply #38 on: April 17, 2009, 19:13:53 »
Uvjeren sam da ce to biti najbolja, najljepsa, najrealnija,..., naj igra do sada. Ali uz sve to "naj", sto ce se desiti sa online svijetom, (ovo me je strah i pomisliti) hoce li nam se desiti "proklestvo" Ferrari Challenga sa bezbroj private lobby soba u kojima se utrkuje dvoje ljudi? ???

Koliko je god porazavajuca vijest bila od izlaska GT5P da nema PL, a svakim updateom razocaranje jos vece, moram-o priznati da su kreatori igre bili puno dalekovidniji i da je to u ovom trenutku jedan veliki plus. Ovako mogu u svakom trenutku sjesti i voziti protiv nekog.
Zamislite samo 90+ staza, a da ne spominjem 600+ auta, i izracunajte koliko je to kombinacija za kreiranje utrka. Jos kad tu uracunate raznorazne postavke, od fizike, vremenskih uvjeta,..., do najteze shvatljivog ljudskog faktora ( jooj ja ne bi tu, ajmo ovu ), ona prva racunica penje se na ne znam koju potenciju.
To ce vjerovatno funkcionirati u velikim zajednicama kao sto je GTP, ali za nas vikend vozace to i nije najbolja vijest.

Sigurno od sveg ovog nece se nista dogoditi i svi cemo imati komentar iz prve recenice, ali tek toliko da pogledamo i s malo pesimisticnijeg stajalista.

Uvijek taj "ali". ;D

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #39 on: April 17, 2009, 19:24:22 »
Ljepo pjesnički, svaka ti dala amare....
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #40 on: April 17, 2009, 19:32:53 »
Uvjeren sam da ce to biti najbolja, najljepsa, najrealnija,..., naj igra do sada. Ali uz sve to "naj", sto ce se desiti sa online svijetom, (ovo me je strah i pomisliti) hoce li nam se desiti "proklestvo" Ferrari Challenga sa bezbroj private lobby soba u kojima se utrkuje dvoje ljudi? ???

Koliko je god u porazavajuca vijest bila od izlaska GT5P da nema PL, a svakim updateom razocaranje jos vece, moram-o priznati da su kreatori igre bili puno dalekovidniji i da je to u ovom trenutku jedan veliki plus. Ovako mogu u svakom trenutku sjesti i voziti protiv nekog.
Zamislite samo 90+ staza, a da ne spominjem 600+ auta, i izracunajte koliko je to kombinacija za kreiranje utrka. Jos kad tu uracunate raznorazne postavke, od fizike, vremenskih uvjeta,..., do najteze shvatljivog ljudskog faktora ( jooj ja ne bi tu, ajmo ovu ), ona prva racunica penje se na ne znam koju potenciju.
To ce vjerovatno funkcionirati u velikim zajednicama kao sto je GTP, ali za nas vikend vozace to i nije najbolja vijest.

Sigurno od sveg ovog nece se nista dogoditi i svi cemo imati komentar iz prve recenice, ali tek toliko da pogledamo i s malo pesimisticnijeg stajalista.

Uvijek taj "ali". ;D

Pa nema tu baš previše "ali" po meni... nas 10tak odavde će se manje više uvijek moći naći za odigrati nešto.

Dalje, zaboravljaš jednu bitnu stavku u odnosu na FC, a to je broj prodanih primjeraka odn. broj ljudi koji će igrati GT. Stoga mislim da nema straha. Jedino što će raditi problem će biti kako se dogovoriti što i čime voziti ;D A to se može na forumu unaprijed riješiti da prije okupljanja utvrdimo što se točno vozi i kraj priče. I naravno, tko želi neka izvoli, a kome ne odgovara širok mu put

btw... zaboravljate koliko će trebati izgubiti vremena za položiti sva zlata, pa dok se skupe novci za pokupovati sve važnije aute... ima se tu o-ho-ho što igrati

p.s. netko je spomenuo komentare na GTPlanetu.... uglavnom presmiješno da bi bilo vrijedno spomena

p.p.s Amar kaže da je u pitanju 12/09, a ne 03/10

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #41 on: April 17, 2009, 19:38:14 »
E da, da samo još par stvari spomenem. Što se tiče broja staza, iskreno se nadam da je to stvarno 90+ staza, a ne X staza sa uračunatim svim smjerovima i izvedbama. A što se 600+ auta tiče, spomenuti ću vremena kad smo "mi" prije par godina radili lan partije u mom stanu, nakon dva susreta se iskristaliziralo nekih 30-40 auta koji su bili ok za voziti, a staze smo koliko se sjećam izvlačili iz "šešira".

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #42 on: April 17, 2009, 19:44:33 »
vjerojatno 40 staza sto normalno sto rewerse sasvim dovoljno, ali 600 auta to je ipak previše ni u gt4 nisam odvozio pola auta a tko zna bumo vidili našto će to ličiti...
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #43 on: April 17, 2009, 19:54:45 »
btw... zaboravljate koliko će trebati izgubiti vremena za položiti sva zlata, pa dok se skupe novci za pokupovati sve važnije aute... ima se tu o-ho-ho što igrati
Jako puno vremena! Ali divnog vremena. Sve puno cvijeća, laganog povjetarca i dobre klime. Toliki užitak će to bit igrat.
Mislim da sad nema razloga za brigu, da će sve ispast i više nego dobro. Brojke su bile upitne i jedina stvar oko koje je bilo razloga za brigu. Sjećam se kako se govorilo da u GT5 nikako neće biti toliko automobila koliko u GT4, a gle sad divnih vijesti... Sad više nema razloga za brigu jer su nam brojke poznate, a u kvalitetu ne moramo sumnjati.
I eto, super vijest ako se radi o izlasku još ove godine.
Meni je samo žao što se ne mogu radovat jednako kao što se vi radujete, ali dobro, naviko sam...
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline zujo

• Primarius
  • psn id: zujo19
« Reply #44 on: April 17, 2009, 21:20:07 »
Zanimljivo stivo...Ovo ce mo bit signature na GTP:
Proud to know Amar212.