Uvjeren sam da ce to biti najbolja, najljepsa, najrealnija,..., naj igra do sada. Ali uz sve to "naj", sto ce se desiti sa online svijetom, (ovo me je strah i pomisliti) hoce li nam se desiti "proklestvo" Ferrari Challenga sa bezbroj private lobby soba u kojima se utrkuje dvoje ljudi?
Koliko je god porazavajuca vijest bila od izlaska GT5P da nema PL, a svakim updateom razocaranje jos vece, moram-o priznati da su kreatori igre bili puno dalekovidniji i da je to u ovom trenutku jedan veliki plus. Ovako mogu u svakom trenutku sjesti i voziti protiv nekog.
Zamislite samo 90+ staza, a da ne spominjem 600+ auta, i izracunajte koliko je to kombinacija za kreiranje utrka. Jos kad tu uracunate raznorazne postavke, od fizike, vremenskih uvjeta,..., do najteze shvatljivog ljudskog faktora ( jooj ja ne bi tu, ajmo ovu ), ona prva racunica penje se na ne znam koju potenciju.
To ce vjerovatno funkcionirati u velikim zajednicama kao sto je GTP, ali za nas vikend vozace to i nije najbolja vijest.
Sigurno od sveg ovog nece se nista dogoditi i svi cemo imati komentar iz prve recenice, ali tek toliko da pogledamo i s malo pesimisticnijeg stajalista.
Uvijek taj "ali".