GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica).O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Stavi pedale gasa i kocnice na 1% sensitivity, to je najbolje od svega dosad.Manjak feedbacka na ravninama me uopce ne smeta otkad sam stavio 900 okret, 100% steering i 0% speed sensitivity.Ali to sam ipak ja - nepopravljivi optimist i covjek koji je spreman navikavati se na svasta samo da ima sto igrati
Prodaš za sitne pare?
Quote from: amar on September 23, 2009, 12:42:09Stavi pedale gasa i kocnice na 1% sensitivity, to je najbolje od svega dosad.Manjak feedbacka na ravninama me uopce ne smeta otkad sam stavio 900 okret, 100% steering i 0% speed sensitivity.Ali to sam ipak ja - nepopravljivi optimist i covjek koji je spreman navikavati se na svasta samo da ima sto igrati Pa rekao sam ti neko večer da sam stavio... i ne valja... pa sam se uhvatio dodatnog namještanja i ne valja... Ti se privikavaj, a ja budem na pologu online... pa kad ti dosadi privikavanje, navrati... u biti, navratite obojica
Quote from: Facaa on September 23, 2009, 02:39:41Prodaš za sitne pare?
Ja ću upaliti GT5 tek kad izadje, do tada bitka sa Forzom 3, a to tada bitka sa NFS SHIFT. Nažalost prologue više ne palim, jednostavno neću stići do gt5-ce