Author Topic: (M) Need For Speed: Shift - Nesluzbeni topic  (Read 119598 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Re: (M) Need For Speed: Shift
« Reply #90 on: July 10, 2009, 16:06:40 »
Uz ovakvu grafiku, fizika neka bude na razini GTR 2 i svi sretni. Pošto je Slightly Mad Studios sastavljen od ostataka ekipe iz SimBin-a, to bi se lako moglo ostvariti. A ako vozni model bude na razini GRID-a, bolje da daju ekipu pod stečaj. Moja predviđanja su da bi vožnja mogla podsjećati na Ferrari challenge, tj. Super Cars Challenge.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #91 on: July 10, 2009, 16:24:11 »
Što se grafike tiče živo me zanima koliko košta pc sa kojeg su nastale ove slike

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
« Reply #92 on: July 10, 2009, 16:33:15 »
upravo tako, totalno jadno izgleda, zar ne Rasta, i tvoja baba bi bolje napravila grafiku, a o fizici i da ne govorim
Cujes nista posebno grafika na razini grida usporedbe radi ili gt4, jedino unutrasnjost automobila bi mogla licit na nesto,a fiziku koliko sam mogao vidit od nekom od videa ni žnj od simulacije mislim da je bio bmw e90 m3 gtr, ma vidit cemo kad izadje ja cu je sebi za inat uzeti i to polovnu , jer ce mi biti zao baciti za novu petsto incuna na vrhunsku toboze "SIMULACIJU", i sto toliko si nadaren da po slici vidis fiziku svakog automobila.. ;D ;D ;D, i ozbiljno mislim da je nemoguce napraviti nesto vrhunsko u tako kratko vrijeme.. ;)

od svih onih videa niti jedan nije vožen u pro modu, a pusta sudaranja su stavljena da se vide efekti, jer kad bi netko išao voziti krug na pro modu i da to stave na video, bez sudaranja, tek onda nebi ništa znali. prema filmićima ni gt5p nije ni blizu simulacije
PSN_ID: Dzidza1978

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #93 on: July 10, 2009, 16:34:01 »
Pa vidi u GP-u  top konfu, 18330 kn. EA je vjerojatno napravio cluster od 2-3 takva. Ali šta je to za NFS, iskustvo govori da će tek za 2-3 god. kompovi vrtit SHIFT u 60 fpsa.
Mislim da za 5 soma kuna imaš pilu koja će to tjerat.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #94 on: July 10, 2009, 16:44:25 »
Ako fizika bude na razini ferrari chalenge moglo bi biti nesto od toga..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
« Reply #95 on: July 10, 2009, 16:47:49 »
fizika Ferrari challenge-a i nije nešto ultimativno,pogotovo kad se ne može normalno igrati sa g25. A ta igra ima grafiku na razini gt2
PSN_ID: Dzidza1978

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #96 on: July 10, 2009, 17:00:14 »
fizika Ferrari challenge-a i nije nešto ultimativno,pogotovo kad se ne može normalno igrati sa g25. A ta igra ima grafiku na razini gt2
Pricamo o fizici, a grafika nije bog zna sto u ferrari chalengu ali da je na razini gt2 ne bih se slozio ,mozda gt3 ili gt4 prologue.. ;D ;D ;D ..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #97 on: July 10, 2009, 19:04:59 »
Što se grafike tiče živo me zanima koliko košta pc sa kojeg su nastale ove slike

Ovo imas pravo i tu nema spora. Sve ove slike su PC slike, a igra ce na konzolama svakako izgledati manje ostro. I naravno, bit ce zakljucana na 30 fps, sto ce biti jedino pravo graficko razocaranje. Ali opet, nije smak svijeta, pogotovo ako fizika bude dobra.

Ako fizika bude na razini ferrari chalenge moglo bi biti nesto od toga..

Ja sam uvijek pozitivan, a sve sto znamo o Shiftu govori da ce to doista u jednom dijelu biti simulacija. Uostalom, ni FCTP nije toliko simulacija koliko smo mi zeljni prave simlacije na PS3, pa mu svasta oprastamo. Daleko od toga da je FCTP los, ali nakon Spec III updatea fizike sa GT5:P sve je odjednom postalo relativno na svim platformama.

Da ne kazem kako se sve cini da ce SuperCar Chall biti jos gori, buduci da su opako pojednostavili fiziku u odnosu na FCTP, a volan uopce nisu unaprijedili. Ali nebitno.

i ozbiljno mislim da je nemoguce napraviti nesto vrhunsko u tako kratko vrijeme.. ;)

Vriijeme uopce nije kratko, engine za Shift je isti engine koji je SlightlyMad razvio za svoj poznati "vaporware" projekt "Ferrari Project", sto nam je Vossov insider natuknuo, a Ian Bel is sluzbeno potvrdio u svom nedavnom interviewu.

A da se radi o identicnom engineu najbolje govore ove dvije slike:

Ja i dalje ostajem nepopravljivi optimist kada je Shift u pitanju i mislim da cemo se svi pozitivno iznenaditi. Znaju oni jako dobro sto se dogodilo Gridu i siguran sam kako EA nece napraviti istu pogresku - pogotovo zato jer su valjda 100 puta do sada istaknuli kako igra donosi simulacijski mod za sve hard-core vozace i ja im vjerujem sve dok se ne pokaze suprotno.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #98 on: July 10, 2009, 22:29:21 »
Ma nije ni GRID tako loš, samo se moraš naviknuti na drugačiji model. Ja sam malo zapostavio GT5P i posvetio se DIRT-u, pa sam, prešavši DIRT 100% i naviknuvši se malo na "vožnju po jastucima" nastavio vozit GRID. Evo vozim cijelo popodne i sad mi je već legao. Čak sam i LeMans svladao, a Mazda 787 mi nije problem za vozit. Što da velim, i na driftanje sam se navikao. Sad idem do 100%, prije no što dođe GT5. Što hoću reć, lijepo je imat realističan model, kad bi sve vožnje bile realistične ne bismo se morali privikavati na svaku ponovno. Ali jako je važna i zabava u igri, tj igrivost. Jebeš GTR kad nema nikakvog pravog napredovanja, samo voziš i to je to. Ja sam umjesto prvog GT-a preferirao NFS4, jer je imao bolje pile i jednostavnije nadogradnje (a opet u toliko varijacija). GT2 je pogodio balans između "realnosti" i zabave. Shift ima samo jednu zadaću, a to je da opet ne bude sranje od igre ni v rit ni mimo. Oprostit će mu se neke mane koje se, recimo, GT5 ili Forzi ne bi oprostile, samo da možemo reći: NFS je opet na nogama (kotačima). Ako bude zabavan poput četvorke i HP2, i ja sam mu spreman oprostiti poneki "jastuk" na stazi i koji FPS manje od GT5. Raspisa se ja.

Offline Veronesku

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN-ID: Veronesku
    • IssLand
« Reply #99 on: July 11, 2009, 05:02:48 »
Nek bude GT kiler, a jel može sad koja slika iz "Grid" ili "Pro Street" faze?
IssLand.com

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #100 on: July 11, 2009, 08:50:57 »
? Pa imaš Google. GT killer my ass. Prvo nek ne bude sranje, a o killeru ćemo kasnije. Mislim da sam negdje pročitao da će Criterion games raditi jedab nastavak NFS-a. Evo, pouzdan izvor.
http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=3187&select=27

Offline Veronesku

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN-ID: Veronesku
    • IssLand
« Reply #101 on: July 11, 2009, 11:10:03 »
? Pa imaš Google. GT killer my ass. Prvo nek ne bude sranje, a o killeru ćemo kasnije. Mislim da sam negdje pročitao da će Criterion games raditi jedab nastavak NFS-a. Evo, pouzdan izvor.
http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=3187&select=27

Bio sam veoma sarkastičan.

Hoću reći da su jednako dobre slike izlazile za nekoliko prošlih NFS-ova, GRID i još neke druge igre, a na kraju opet ništa od toga.
IssLand.com

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #102 on: July 11, 2009, 17:45:36 »

Offline Brna

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • Tamo gdje strojevi govore istinu rijeci su suvisne
« Reply #103 on: July 12, 2009, 01:28:53 »
ma frajer nema pojma ;D ;D

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac