Ma nije ni GRID tako loš, samo se moraš naviknuti na drugačiji model. Ja sam malo zapostavio GT5P i posvetio se DIRT-u, pa sam, prešavši DIRT 100% i naviknuvši se malo na "vožnju po jastucima" nastavio vozit GRID. Evo vozim cijelo popodne i sad mi je već legao. Čak sam i LeMans svladao, a Mazda 787 mi nije problem za vozit. Što da velim, i na driftanje sam se navikao. Sad idem do 100%, prije no što dođe GT5. Što hoću reć, lijepo je imat realističan model, kad bi sve vožnje bile realistične ne bismo se morali privikavati na svaku ponovno. Ali jako je važna i zabava u igri, tj igrivost. Jebeš GTR kad nema nikakvog pravog napredovanja, samo voziš i to je to. Ja sam umjesto prvog GT-a preferirao NFS4, jer je imao bolje pile i jednostavnije nadogradnje (a opet u toliko varijacija). GT2 je pogodio balans između "realnosti" i zabave. Shift ima samo jednu zadaću, a to je da opet ne bude sranje od igre ni v rit ni mimo. Oprostit će mu se neke mane koje se, recimo, GT5 ili Forzi ne bi oprostile, samo da možemo reći: NFS je opet na nogama (kotačima). Ako bude zabavan poput četvorke i HP2, i ja sam mu spreman oprostiti poneki "jastuk" na stazi i koji FPS manje od GT5. Raspisa se ja.