Evo... telegrafski, prvi dojmovi... (naglasak na telegrafski i dojmovi... prvi dojmovi)
Dakle... x360 + kontroler... volan nemam... vizualno odlično... zvukovi mrak... fizika... hm, tu je već problem... kako vozim na kontroler mogu dati dojmove samo od toga... bez asista poprilično kaotično, sa asistima sasvim ok... GT5P je miljama daleko od ovoga, no ovo je samo moj dojam na osnovu čiste navike, GT ipak igram godinama, ovo je nešto sasvim novo...
Početak igre vam daje na vožnju M3 na Brands Hatch-u, te vam nakon toga daje prijedlog s kojim setup-om da nastavite dalje (dakle, AI, oštećenja, asisti...). Savjetujem da odvezete što je moguće više dok ne uvidite što će vam najbolje sjesti...
Nakon toga utrka, koja se bez problema može dobiti na čisto guranje, krš i lom, ali se može i sasvim čisto odvesti i pobijediti. Rezultat jednako novci što vodi u kupovinu prvog vozila.
Do tu sam trenutno došao, a tu mi je uslijedilo prvo razočaranje. Naime, način na koji igra vrijednuje pojedine aute je, bar po meni blaga katastrofa, pa tako neki američki nazovi auti su puno bolji od provjerenih europskih marki....
Nastavljam dalje, pa javim dojmove...