|
STINGer
|
 |
« Reply #975 on: March 08, 2010, 16:44:19 » |
|
Prije nekog vremena sam negdje pisao da će opet izdati video na koji će opet svi skočiti na stražnje, bacati drkicu slijedećih mjeseci.... a igri ni traga. Jebo ovo, nisu stavili ama baš ništa što nam nije bilo poznati, sve je već viđeno i dobro nam znano.
Ukratko, nabijem ih...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toni_cro
|
 |
« Reply #976 on: March 08, 2010, 17:03:48 » |
|
nema veze baci drkicu bolje ćeš se osječat ja ću biti sretan ako dođe do kraja godine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomivav
|
 |
« Reply #977 on: March 08, 2010, 18:39:25 » |
|
Amare misliš li na onu stazu gdje je Kaz vozio utrku?
Zar je to ta staza? On misli na onu di se pojavljuje 458 Italia (ista snimka je bila i tribute videu za 458 Italia). Moguće da je to ta... Prikazi cijelih lokacija su predivni... Pošto sam ja nedavno igrao GT3, dobro se sjećam Rome staze, pa tako i dijela koji je prikazan iz zraka, iako sam te zavoje totalno drugčije doživljavao u trojci, nego što izgledaju tu u videu iz zraka...
|
|
|
|
|
|
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi
|
|
|
|
toni_cro
|
 |
« Reply #978 on: March 08, 2010, 19:29:26 » |
|
ja mislim da je drugačija staza bar tako nešto se govorka po gtplanetu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amar
GTSurgeons Operator
Preuvazeni Akademik

PSN-ID: amar_212
|
 |
« Reply #979 on: March 12, 2010, 17:54:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
• All Assists Off • ABS Off • Fair Play Forever On •
|
|
|
|
Ljubusak
|
 |
« Reply #980 on: March 13, 2010, 00:20:05 » |
|
Nek vise idu u k... sa tim videima i slikama, poceli su nas pravit budalama, samo kupuju vrijeme, sto odmah nije rekao igra ce za jeb... godinu, ne 3mj Jap. pa odgoda oko koje se nitko nije ocitovao. U buduce necu nista pratit vezano za GT5 osim datuma izlaska, tj mjesec me zanima ako opet ne zajebu za godinu!
|
|
|
|
|
|
Folding@home GP tim >>>56935<<< SRCANA FREKVENCIJA: broj otkucaja srca u minuti. Moze tijekom igranja GT5 znatno porasti.
|
|
|
|
Ikral
|
 |
« Reply #981 on: March 13, 2010, 04:14:18 » |
|
|
|
|
|
« Last Edit: March 13, 2010, 04:15:14 by Ikral »
|
|
|
|
|
|
Tomivav
|
 |
« Reply #982 on: March 13, 2010, 10:39:28 » |
|
Skinio sam si ovaj HQ video na PS3 jer moj komp ne moze pokretat takve stvari. I ajme sto dobro izgleda... Jos sam skoro cijeli video isao frame po frame.
Sad sam i bolje vidio onaj navodno oblacni Ring, i nekako je i staza tamnija, kao vlazna... A i sto je s onom snimkom kad SLS drifta kroz vodu...?
I mislite li da ce suvozac govoriti ista, tj. hoce li biti voice-overa?
|
|
|
|
|
|
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi
|
|
|
|
crorastafa
|
 |
« Reply #983 on: March 13, 2010, 11:54:04 » |
|
ma jebali ih hd videa , neka izbace tu prokleto-ukletu igru , ozbiljno mi ih je vise pun qurac...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toni_cro
|
 |
« Reply #984 on: March 13, 2010, 12:42:26 » |
|
Skinio sam si ovaj HQ video na PS3 jer moj komp ne moze pokretat takve stvari. I ajme sto dobro izgleda... Jos sam skoro cijeli video isao frame po frame.
Sad sam i bolje vidio onaj navodno oblacni Ring, i nekako je i staza tamnija, kao vlazna... A i sto je s onom snimkom kad SLS drifta kroz vodu...?
I mislite li da ce suvozac govoriti ista, tj. hoce li biti voice-overa?
mislim da će šutit ko zaliven
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomivav
|
 |
« Reply #985 on: March 13, 2010, 13:02:26 » |
|
Neka tako i bude!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ikral
|
 |
« Reply #986 on: March 14, 2010, 14:59:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crorastafa
|
 |
« Reply #987 on: March 14, 2010, 16:04:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amar
GTSurgeons Operator
Preuvazeni Akademik

PSN-ID: amar_212
|
 |
« Reply #988 on: March 14, 2010, 16:48:12 » |
|
Haha, ne pretjerujte, sasvim je sigurno da se nece moci voziti sa Moveom, ali vrlo je vjerovatno da ce igra na ovaj ili onaj nacin podrzavati navigaciju menijima, pa cak mozda i razgledavanje auta pomocu toga.
I ne zaboravite kako se kada se o Moveu radi radi i o Headtrackingu, odnosno kompatibilnosti sa PSEye kamerom - a tu vec pricamo o ozbiljnim stvarima.
|
|
|
|
|
|
• All Assists Off • ABS Off • Fair Play Forever On •
|
|
|
|
Ljubusak
|
 |
« Reply #989 on: March 14, 2010, 19:16:31 » |
|
Ma kako bi se uopce moglo vozit s tim, nikako! Volan ce uvijek biti ne zamjenjiv kao u pravom autu! 
|
|
|
|
|
|
Folding@home GP tim >>>56935<<< SRCANA FREKVENCIJA: broj otkucaja srca u minuti. Moze tijekom igranja GT5 znatno porasti.
|
|
|
|