U nedjelju idem do prijatelja igrat GT PSP.
Kako je dobar! Nisam očekivao da će me "onaj" osjećaj napasti. Igra ispada da je točno onakva kakva treba da bude. To je Gran Turismo. Zaista izvrsno.
Vozio sam Nissan GRAN TURISMO SKYLINE GT-R ‘01 na Nurburgringu i ispalo je nevjerovatno. Nakon jednog odvozenog kruga, primjetio sam da mi je ASM bio ukljucen, pa sam i to iskljucio - a onda je počeo pakao. Prvo me iznenadilo kolko je teško kontrolirat auto, ali sam ubrzo uz kontrolu gasa svladao i to. Nažalost, u tih 30-ak minuta nisam uspio odvesti čisti krug. No, "bit će još prilika", kao što sam mu rekao
Divno je bilo prenosit znanje i iskustvo na nešto drugčije, ali tako slično.
Sjećam se da su me i prsti na lijevoj ruci malo boljeli zbog neprirodnog držanja, što bi vjerojatno bilo još gore da sam dulje igrao, a vjerojatno nepodnošljivo da posjedujem PSP i igru, jer bi ju igrao dugo u noć.
Pukla me stvarna želja da si uzmem PSP samo radi ove igre, ali sam znao da je to puka želja, jer ne mogu sad uzimat PSP kad planiram PS3.
I da, Challengei su ovisnost. Šteta samo što nema time-trial challengea. Ili sam ja nešto propustio?