|
STINGer
|
 |
« Reply #15 on: July 14, 2009, 16:25:45 » |
|
Imaš li kakav inside info,stingere,jer mi se čini da te se volan nimalo nije dojmio?
Nemam nikakav info, niti me dotični volan zanima... samo mi nisu jasni što se pored G25 i GT5 idu zajebavati sa ovim Porše volanom i Forzom. OK, malo prekratiti vrijeme sa Forzom preko konztrolera dok ne izađe GT5 mi je razumljivo, sve više od toga gubljenje vremena i novaca...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maxpeed
Stazist Vulgaris
PSN ID: Maxpeed
|
 |
« Reply #16 on: July 14, 2009, 16:55:58 » |
|
Značka na volanu mi ništa ne znači,štoviše,daleko od toga da sam ljubitelj marke,ali zašto u startu odbijaš mogućnost da je u istoj kvalitativnoj klasi sa g25?
|
|
|
|
|
|
GT Force --- driving assists:off --- dobra volja i tanki živci:on
|
|
|
|
Dzidza1978
|
 |
« Reply #17 on: July 14, 2009, 18:27:08 » |
|
prvo i osnovno koliko sam ja pročitao review-a od Turbo S volana, svi su ga nahvalili. Drugo igrat ću i Forzu 3 I gt5 i Shift kad izadju. Treće, ako se pokaze dobar ovlan imat cu onda samo jedan za sve konzole i PC tako da neću morati brinuti oko dva volana. Svjestan sam da veliki dio cijene odlazi na ime Porsche, ali tako je i sa drugim stvarima u životu, pa me zaboli ona stvar. Postoji stara dobra poslovica, koliko para toliko muzike. Isto su mi govorili kad sam naručio custom made gitaru, da koji će mi kua gitara od 3k€, kad vec imam dvije, ako stavim kvalitetu i cijenu u odnos onda je ova custom made isplativija i kvalitetnija, i tako mogu do sutra, reketi za tenis, auto i sl. stvari. Rijetko kad mi se dogodilo da su mi se Nike-ice od 600kn potrošile na tenisu tako brzo kao i neke neudobne za 150kn. Četvrto, niti me trošenje po birtijama zanima niti kupovina lakih droga, tako da imam za ovakve luksuze.
Uglavnom, vidjet ćemo kakva će biti gt5, ja se nadam super, ali još je nitko nije niti vidio, a kamoli probao, tako da se suzdržimo od komentiranja gt5-ice.
Maxspeed misim da nećeš pogriješiti ako kupiš ovaj volan :-)
|
|
|
|
|
|
PSN_ID: Dzidza1978
|
|
|
|
STINGer
|
 |
« Reply #18 on: July 14, 2009, 18:41:14 » |
|
Pa što imaš gledati GT5? Jesi igrao prolog, jesi? Jel valja, valja...
Što se tiče volana, samo se vi veselite, ja sam stari tovar pa gruntam... ukratko, Logitech je služben volan za GT5, a ionako će se samo on igrati pa ne vidim čemu toliko zajebavanja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maxpeed
Stazist Vulgaris
|
 |
« Reply #19 on: July 14, 2009, 19:25:21 » |
|
Tnx dzidza Pretražio sam sve živo i neživo i nigdje nisam našao argumentirane razloge zašto bi ovaj (pre)skupi volan bio inferioran logitechovom. Oba imaju svojih prednosti i mana i da mi nije do forze,vjerovatno ga ne bih ni pogledao. Stinger je potpuno u pravu - koga forza neće privući,nema ni potrebu za volanom,a kamoli ovim...ajde,možda onim službenim,koji je ionako obični kontroler mimikriran u volan. Ionako smo tu zbog GT-a a g25 je adekvatno oružje. Kao i drugima,daleko mi je najbitnija preciznost,odn onaj mitski osjećaj kontrole,a dosad još nisam našao da ga je itko kritizirao. Slično je i kod kvalitete izrade,iako plastični mjenjači ne ulijevaju povjerenaje,ali čini se da je fanatec slušao reakcije testera i unapređivao kvalitetu...svjestan i toga da će svi kupci tkđ odrađivati isti taj posao. Priznajem da se ne kužim u XID/HID spiku,odn kako je fanatec sa inferiornijom x360 arhitekturom uspio napraviti cross-platform proizvod,pogotovo ako se tvrdi da razlike nije moguće kompenzirati softverskim putem,ali nije mi ni važno - glavno da je uspio. BTW,škicajući po njuškalu,znači rabljenu robu,došao sam do saznanja da bi mi za volane koji bi mi zadovoljiti potrebe trebalo bar 2-2500kn...eeej,RABLJENE! Kao i uvijek,financijer je buraz i njegova je zadnja,ali zbilja se nadam clubsportu...ako mi pedale ne skinu vrijeme kruga za bar 2sec o'ma ih prodajem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maxpeed
Stazist Vulgaris
|
 |
« Reply #20 on: July 18, 2009, 18:37:00 » |
|
Propade mi kupovina turbaka...bilo je lijepo dok je trajalo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomivav
|
 |
« Reply #21 on: July 18, 2009, 18:45:39 » |
|
Buraz ne da novce?
|
|
|
|
|
|
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi
|
|
|
Maxpeed
Stazist Vulgaris
|
 |
« Reply #22 on: July 18, 2009, 21:54:45 » |
|
Jel ti to milan tarot rekao?  Možda je i bolje ovako,imat ću ispriku zanemariti forzu i ne živcirati se zbog cijene.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maxpeed
Stazist Vulgaris
|
 |
« Reply #23 on: August 25, 2009, 20:36:05 » |
|
Ipak,nakon dugo natezanja i uz dinamov blagoslov kontra red bulla,clubsport je naručen.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STINGer
|
 |
« Reply #24 on: January 25, 2010, 16:07:18 » |
|
Evo sam načuo da bi u HR uskoro mogao Fantec doći u prodaju... Zanima me slijedeće... Uzme se samo volan, pedale se imaju od G25. Ako sam dobro vidio, treba 1 adapter za spojiti ove pedale na volan, te treba adapter za spojiti na PS3, a jedan za spojiti na X360? Ili je adapter za spajanje na konzole univerzalan? Da li se s pedlama od G25 može voziti Forza? Tu se vidi da ima ovu X tipku za X360  Da li ona kad se spoji na PS3 ima funkciju kao i PS button? Osim ovoga bi trebalo uzeti i shifter. Kod njih nema univerzalnog, već ima ili H mjenjač ili sekvencijalni? Ili se može uzeti adapter da se spoji ovaj shifter od G25?
|
|
|
|
« Last Edit: January 25, 2010, 16:32:05 by STINGer »
|
|
|
|
|
|
Dzidza1978
|
 |
« Reply #25 on: January 25, 2010, 18:43:37 » |
|
xbox botun je za paljenje i odabir xbox mode, te za xbox radi wireless, dok se za PS3 treba spojiti usb kabelom ili kupiti wireless dongle koji je pojeftinio na 25€. za h mjenjač se može koristiti samo njihov, dok se za pedale dobije kabel te g25 pedale mogu onda raditi s xbox-om. G25 pedale rade super s xboxsom, čak i bolje nego njihove.Ja osobno nisam imao nikakvih problema :-)
|
|
|
|
|
|
PSN_ID: Dzidza1978
|
|
|
|
STINGer
|
 |
« Reply #26 on: January 25, 2010, 19:06:00 » |
|
xbox botun je za paljenje i odabir xbox mode, te za xbox radi wireless, dok se za PS3 treba spojiti usb kabelom ili kupiti wireless dongle koji je pojeftinio na 25€
Mislio sam da taj botun na PS3 ima istu funkciju kao i na boxu odn. da na PS3 sa njim mogu ući u XMB (poruke i sl.) za h mjenjač se može koristiti samo njihov, dok se za pedale dobije kabel te g25 pedale mogu onda raditi s xbox-om. G25 pedale rade super s xboxsom, čak i bolje nego njihove.Ja osobno nisam imao nikakvih problema :-)
Čemu onda ovo služi? http://www.fanatec.de/webshop/new_eu/product_info.php?cPath=30&products_id=74&osCsid=129267972fa93442f623f391b7aa489d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzidza1978
|