Author Topic: GDC & gamescom  (Read 38321 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
Re: GDC & gamescom
« Reply #60 on: August 19, 2009, 13:52:24 »
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #61 on: August 19, 2009, 15:53:13 »

Offline Facaa

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN - mlinka
    • Bohemian Garage
« Reply #62 on: August 19, 2009, 16:14:59 »
O bože.
Ikao, lepo izgleda.  :(

Offline turok

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID t_urok99
« Reply #63 on: August 19, 2009, 21:48:31 »
Danas sam malo bolje pogledao slike i lagano me podilazi jeza.Dok je debeli PS3 prepun otvora za halđenje,PS3 Slim je oklopljen do jaja ???a napajanje ipak nije izvućeno van.CPU,GPU i napajanje u još manjem prostoru bez dotoka svježeg zraka smrdi na gadne nevolje.Il ja nemam pojma o tome. :-\ 

Offline Veronesku

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN-ID: Veronesku
    • IssLand
« Reply #64 on: August 19, 2009, 21:49:04 »
Ne uzbuđujete se previše. Na videu igra čovjek protiv kompa na nekom od lakših nivoa.
IssLand.com

Offline Veronesku

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
    • IssLand
« Reply #65 on: August 19, 2009, 21:51:22 »
Danas sam malo bolje pogledao slike i lagano me podilazi jeza.Dok je debeli PS3 prepun otvora za halđenje,PS3 Slim je oklopljen do jaja ???a napajanje ipak nije izvućeno van.CPU,GPU i napajanje u još manjem prostoru bez dotoka svježeg zraka smrdi na gadne nevolje.Il ja nemam pojma o tome. :-\ 

Komponente će emitirati manje topline tako da je to opet tu negdje. Ne vjerujem da bi stavili napajanje unutra, a da nisu sigurni da to može proći.
IssLand.com

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #66 on: August 19, 2009, 22:14:44 »
Ali slim ima 45 nanometarsku tehnologiju, znači još manji čipovi koji se još manje griju. Nije mi nikad jasno kako ljudi misle da znaju bolje od Sony-evih inžinjera. Pa valjda oni znaju koliko treba otvora za zrak i kako se to hladi. PS3 se ne kvari radi loše konstrukcije, kao box, već radi propusta u kvaliteti prilikom proizvodnje. Jedan PS3 će krepat odmah, a drugi će radit godinama. Igrati, ne brinuti.

Offline robertino

• Gospon Doktor
  • **
« Reply #67 on: August 19, 2009, 22:19:54 »
Sony planning 250 GB PS3 Slim model?
http://www.gamespot.com/news/blogs/rumor-control/909119209/27004345/sony-planning-250gb-ps3-slim.html

To se čeka, premda ću biti sretan ako dobijem i 120gb. Šta bi u hrvatskoj trebao stajati oko 2200 kn ili će po običaju nabiti na 3000?

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #68 on: August 19, 2009, 22:30:16 »
Moja pretpostavka je da će bit između 2300 i 2400 no vrlo vjerojatno je da će dodati par igri kojih imaju na lageru i onda će cijena završiti oko 3000

Offline turok

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID t_urok99
« Reply #69 on: August 19, 2009, 22:37:38 »
Nabijem ja Sonyeve inženjere.Znam kaj prićam jer sam pokopao dvije dvojke za manje od dvije godine dana da bi tek treća dogurala do 5 godina staža.Samo na ovom našem sajtu ima ljudi koji su vrlo brzo pokopali svoje trojke.Sve je meni jasno da je to potrošačka elektronika i nije namjenjeno da traje vjećno.no ipak nekih 4-5 godina bi trebala izgurati.A da se vratim na Sonyeve inženjere,ne mislim da išta znam bolje od njih nego znam da oni i predobro znaju kaj rade. >:(

Offline Veronesku

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
    • IssLand
« Reply #70 on: August 19, 2009, 22:44:46 »
Dvojke su odlazile zbog lasera. Nisač čuo niti za jedan jedini slučaj krepanja zbog pregrijavanja.

Kod hlađenja uređaja treba gledati na puno faktora. Možda su promijenili raspored komponenti (bolje strujanje zraka), stavili drugačije (bolje) hladnjake, efikasniji ventilator. Na kraju krajeva možda se komponente manje griju.
IssLand.com

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #71 on: August 20, 2009, 00:55:04 »
Također mislim da se ne treba brinuti u vezi Slima... Nije sve u rupicama...

A lokalni trgovci, samo neka probaju dignut cijenu na 3000kn. Nema veze ako i bude 2 igre. Ukrast cu im konzolu ako bude tolka cijena i ako ne bude mogucnosti kupnje same konzole :)

PES izgleda prebrzo i pomalo smješno. A brzina odvijanja igre nema veze s razinom težine?
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #72 on: August 20, 2009, 10:47:18 »
Nema... mada, čini mi se da je 9ka bila još brža od ovoga... kaže mi Dario da je 10 puno bolja od 9. Ne znam, kupiti ću kao i uvijek, jedino je pitanje za koliko ću je prodati. Znam da sam 08 verziju prodao za 10 dana, a 09 je oborila sve rekorde, mislim da sam je prodao za 3 dana od kupnje ;D

Offline robertino

• Gospon Doktor
  • **
« Reply #73 on: August 20, 2009, 11:38:30 »

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik