Evo da se pohvalim malo. Odvezao sam danas endurance 160 km Silverstonea za C klasu. To mi je nekako najmrskija trkaća staza za voziti, pa rekoh, ako to izdržim, onda ću i druge izdurat. Neki dan sam dao hired driveru da vozi, i vodio je sekundu dvije ispred drugog i trećeg do pred kraj utrke, ali očito je loše odradio pitstop pa su ga prestigli i završio je treći. Nisam uspio vidjeti kako jer nije bilo dovoljno memorije za 31 krug nego za 27 (osim ako nisam pritisnuo krivu tipku, jer treba nekoliko puta po krugu stiskati fw i čekati premotavanje, a kad me bacio van više mi se nije dalo ispočetka pregledavati). Vozio je po defaultu sa svim uključenim pomagalima.
Ja vozio s istim autom (Ferrari 512 TS) protiv istih protivnika, bez pomagala (85%), uredno ih ostavio na 38 sekundi, odradio u 30. krugu pitstop jer sam vidio da su u 29. ušli drugi i treći pa mi je prednost narasla na 1:05:00. Dotad sam se bojao ući jer nisam znao koliko se troši na stajanje, a s druge strane me bilo malo strah da ne ostanem bez goriva u zadnjem krugu, jer sam bio na debeloj rezervi. Mislim da bih prošao, ali kad je već pobjeda bila sigurna, onda sam i ušao. Gume u savršenom stanju.