Author Topic: Forza Motorsport 3 - sluzbeni topic  (Read 108804 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Re: Forza Motorsport 3 - sluzbeni topic
« Reply #75 on: December 08, 2009, 12:42:36 »
Da, to sam bas gledao. Opcenito su te cijene automoibla sumanuto previsoke, prema ovome cak je i GT4 mila majka.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #76 on: December 08, 2009, 14:29:48 »
Ne mogo se auti posebno kupovati?

Ovako na prvu me zanimaju samo S4, 458 i olmajti GTR ;D

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #77 on: December 08, 2009, 14:33:20 »
AKo mislis kao DLC, ne mgu. Das 400, dobis 10 auta u in-game trgovine.

Pa ih i dalje moras kuptii za in-game credite - sto je svkako zesci debilizam, ali ostavimo to nekim drugim raspravama.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #78 on: December 08, 2009, 14:33:32 »
Da, to sam bas gledao. Opcenito su te cijene automoibla sumanuto previsoke, prema ovome cak je i GT4 mila majka.

Pa može se dosta novaca u karijeri skupiti... Al naravno, ako oćeš imati sve aute onda je zajeb...

Ja u zadne vrijeme uzmimam od ovih naših momaka setupove, a to zna bit dosta skupo. Setup mi pošalju besplatno, ali kad ga ideš staviti na auto onda moraš kupiti sve te dijelove pa zna ispasti luda cifra.

A i što sve rade sa tim autima. Npr. B klasa, Cayman su stavili pogon na 4 kotača ;D... al' stvarno fino sređen, mekano skače preko pasica, baš ga je gušt vozit.

I onda ti uleti neki Lars ili Hans sa onim prastarim japanskim kršem koji je stjuniran i obojan ko uskršnje jaje i popegla te ko da te nema na cesti. I naravno, ni u jednom zavoju mu ne bježi guzica, vozi ko po špagu ;D

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #79 on: December 08, 2009, 14:35:00 »
AKo mislis kao DLC, ne mgu. Das 400, dobis 10 auta u in-game trgovine.

Pa ih i dalje moras kuptii za in-game credite - sto je svkako zesci debilizam, ali ostavimo to nekim drugim raspravama.

Ček, ček, ček... dam novce da bi mi se auto pojavio u ingame trgovini i onda ga opet trebam kupiti? Ma neka sakaju kifle

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #80 on: December 08, 2009, 14:40:02 »
Tako nekako, da.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #81 on: December 08, 2009, 14:46:54 »
A ono, cca 30kn za ovo nije puno... ali kad pogledaš da je to 1/9 cijene cijele igre onda je malo bezobrazno još tjerati ljude da novce iz karijere (ogromne novce) moraju potrošiti da bi "otvorili" te aute

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
« Reply #82 on: December 09, 2009, 11:57:15 »
jeste uzeli dlc??? ja bogme jesam, gledam to tako da ću F3 i gt5 igrati barem dvije godine,tako da mi se isplati uzeti dlc, a ionako sam uplatio 4200 bodova prije 6 mjeseci samo za F3 :-)
PSN_ID: Dzidza1978

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #83 on: December 09, 2009, 11:59:20 »
NIsam ga uzeo, a uzet cu ga onda ka cu imati dovoljno in-game kredita viska da fakat i kupim te aute. Sa 2 milje u dzepu i listom Mercedesa i ostalih auta koje moram kupiti prije ovih, nemam nekog pretjeranog interesa za kupnju.

;)

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #84 on: December 09, 2009, 12:36:00 »
Uzeo i kupio GTR. Sranje je što je V-spec, a ne obični. S klasa je po defaultu pa sam ga napumpao do max bodova za S klasu, čak sam mu stavio i novi V8 motor, ali sam vratio na serijski sa sportskim auspuhom jer mi ima ljepši zvuk. Čudi me što nema podešavanje omjera snage po osovinama ko u GT-u.

Inače i ja sam tanak s novcima, imamo trenutno samo 100.000 crd, trebati će peglati karijeru da si uzmem još par pila.

@amar - za skupit novce bi trebalo igrati igru ;)

@džidža - forcu igrat barem 2 godine? forza se igra do ožujka, nakon toga ide u arhivu 8)

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #85 on: December 09, 2009, 12:39:13 »
Ma igram ja igru, ali online jednostavno ne prihvacam dok ne izbace Audije ili ne naprave neke Expert hoppere samo za RWD/MR pogon.

Potrosim neki dan 200,000+ da napucam F355 Challenge na A600 i u svakoj utrci gdje sam bio me izgaze Audiji. Jednostavno nema sanse pobijediti Audi na 75% staza. A poanta je da sam od 8 auta u lobbiju ja jedini kreten sa autom koji nije Audi, odnsno mozda jedan do dva kretena koji se na kraju utrkuju za 7 i 8 mjesto i 1800 kredita nagrade.

A to mi jednostavno nije zanimljivo, sorry.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #86 on: December 09, 2009, 12:48:39 »
Treba auto dobro istjunirati... ovih naš par momaka se igra sa tim i ti auti kad se srede idu jebeno i konkuriraju audijima bez problema. Treba stavljati i onu aerodinamiku što je meni užas za vidjeti takav auto, ali nažalost pomaže.

Dalje, ti voziš sve off, oni uključe abs, liniju i malo tractiona po potrebi, te voze po cijeli jebeni dan, od jutra do sutra i logično da nemaš šanse.

A od audija je gore kad te ispeglaju sa nissan silvijom, onom prastarom kockastom, iz 70tih ili tako nešto... e to je tek bruka ;D

Offline roki6

• Stazist Vulgaris
  • *
« Reply #87 on: December 09, 2009, 13:00:47 »
Treba auto dobro istjunirati... ovih naš par momaka se igra sa tim i ti auti kad se srede idu jebeno i konkuriraju audijima bez problema. Treba stavljati i onu aerodinamiku što je meni užas za vidjeti takav auto, ali nažalost pomaže.

Dalje, ti voziš sve off, oni uključe abs, liniju i malo tractiona po potrebi, te voze po cijeli jebeni dan, od jutra do sutra i logično da nemaš šanse.

A od audija je gore kad te ispeglaju sa nissan silvijom, onom prastarom kockastom, iz 70tih ili tako nešto... e to je tek bruka ;D

tko od naših radi setupe? Na mojoj friend listi jedino ti i ForzaCRO još igrate Forzu :/. Skoro svi ostali su na MW2.
BTW dajte ako znate neke dobre linkove za školicu tjuninga...ne mora biti za Forzu nego generalno ili za GT.... samo da znam od kud da krenem. Do sada nisam ni probao nego samo stisnem "auto upgrade". Za single player i to je dosta.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #88 on: December 09, 2009, 13:06:28 »

Govorim iskljucivo o Expert A utrkama, tamo nema nikakvih ABSova i slicnih kretenarija, svi assisti su off.

Ali AWD je i dalje superioran bilo kojem drugom pogonu i tu je problem. Na Laguni Seci imaju 3 sekunde po krugu, na Road Americi vise od 6 sekundi. U tome je problem, ne u tome tko je vise dana proveo u utrkivanju.

Napravili su Expert klasu utrka, ali su ostavili superiorne Audije i tu nema daljnje diskusije, sorry ;)

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #89 on: December 09, 2009, 13:48:55 »

tko od naših radi setupe? Na mojoj friend listi jedino ti i ForzaCRO još igrate Forzu :/. Skoro svi ostali su na MW2.
BTW dajte ako znate neke dobre linkove za školicu tjuninga...ne mora biti za Forzu nego generalno ili za GT.... samo da znam od kud da krenem. Do sada nisam ni probao nego samo stisnem "auto upgrade". Za single player i to je dosta.

A jebiga, pišemo na dva mjesta... trebali bi se prebaciti ovdje radi dogovora, a ne pisati tamo na gp forumu

Dakle, pošalji mi poruku na XBL PM da ti pošaljem ovih par što su mi maverick i forzaCro dali. Ili njih kontaktiraj njih jer su oni up to date, stalno nešto mjenjaju ;D