Moram vas gnjavit prvim dojmovima igranja ovog fejsbukovsko-vozačkog veselja...
Prva stvar: handling model, makar piše hardcore, nije baš puno krenuo u smjeru simulacije i meni opet fali osjećaj mase auta, kao i u svakoj vožnji osim GT-a, ali ja ionak ne vozim u stvarnosti, pa se ne smatram naskroz mjerodavnim. Ako ste probali TDU2 betu na kanti, nisu niš promijenili od toga u hendlanju...
Ali...
Dva dana do tri ujutro!
Stvar mi je nenormalno zabavna, uzeo sam žensku, jer ipak ne mogu frajera vodit kod frizera...
I više se volim bezveze vozikat okolo nego bilo što
Uglavnom, novotarija je da morate najprije položit vozačku za određenu klasu da bi se uopće mogli utrkivat, kad Kazo više neće, ima ko oće... Ima tri razreda (C kao classic - stariji auti od 15 godina, B za dirt vožnju, A za vožnju po asfaltu - noviji auti), a svaki od tih ima nekoliko levela C ima 4, B sam zaboravio, A ima 7...
Ibiza je stvarno ogromna, jedino mi nije jasno otkud se tamo najednom nakotilo toliko amera, jer svi pričaju po američki.
Ima stvarno gomila stvari i ne da mi se baš nabrajat, sve što je bilo u TDU je prisutno, s dodacima nekih fora s driving misijama i s tim da su sad ubačena i prvenstva koja se sastoje od povezanih utrka, time-triala i sličnog u kojima skupljate bodove da bi bili prvi na tablici i pobijedili prvenstvo...
Zgodan detalj u driving misijama je da su konačno ubacili da možete vozit nekog stopera doma, a nije mu bitno da bude tamo za dvanajst i pol sekundi. Meni najsimpatičnija fora je vožnja tetke kojoj je zlo za vrijeme vožnje pa treba pazit na nagla kočenja, skretanja i sudare.
Bila sam i na plastičnoj operaciji...
Uglavnom, za sad mi se čini da ću si kupit verziju za PS3, jer mi je šaranje okolo zabavnije nego u Falloutu, a ima toliko toga za radit da mi neće baš brzo dojaditi...
A sad otvaram diskusiju i pružam priliku za eventualna pitanja.