Moram još malo podijelit s vama...
TDU2 mi dođe kao ostvarenje dječačkih snova, nadam se da će Amar nešto od ovog natrpat u one pravokutničiće u sklopu recenzije
Uglavnom, šupilo me jučer da je Test Drive trenutno najdugovječnija vozačka franšiza, iako je nekoliko puta mijenjala developere i vlasnike...
A onda sam se još sjetio kakve je novosti Test Drive donosio, bar u prva tri nastavka, jer oni ostali do TDU uopće nisu slijedili nikakvu filozofiju, samo su se zvali tako...
Test Drive (1987), prvi donio manualni mjenjač, gumb na joysticku je bio kupplung
Test Drive II: The Duel (1989), Scenery i Car diskovi, prije download contenta, moralo se zakočit na kraju etape, inače gubiš, jer si ostao bez benzina
Test Drive III: The Passion (1992), Vjerojatno prva vožnja koja je imala otvorenu kartu, na kojoj je trebalo stići od točke A do točke B, a za put, snađi se
Iako baš i nije skroz na simulaciju, makar se zove hardcore, meni je mehanika upravljanja skroz fora i nadam se da ću stić malo i GT5 vozit od ovog
Uglavnom, sve što mi je Test Drive bio u mladosti mojoj, ovaj je pokupio i poboljšao, a čak je i grafika bolja