Pozdrav ekipa,
moje ime je Hrvoje, iz Zagreba sam i zagriženi sam fan svega što ima veze s autima.
S Gran Turismom sam od jedinice, prešao sam ih sve (osim četvorke endurance-a). Petica je još in progress, obzirom da sam skoro završio pa krenuo ispočetka kada sam kupio G27 sa Wheel Stand Pro stalkom (odlična kombinacija za sve kojima treba mjesta btw), al požurit ću se sad kad izlazi šestica. Prelazim i b-spec (dapače, ostali mi samo endurancei sa b-specom) pa malo dulje traje.
U svim Gran Turismima do sad sam imao sva zlata i na licencama i na utrkama, pa ne namjeravam sada stati.
Online nisam baš igrao (samo u par navrata) jer nemam ekipu za to ali zato tu vi ulazite u igru (pun intended).
Osim Gran Turisma igrao sam i igram sve što ima veze s utrkivanjem - od prvog Colin McRae-a (mislim da samo 2005 nisam prešao), prvih ToCA (da, također sam Codemasters fanboy), pa do Burnouta (makar mi to nije tak napeto).
Inače pratim F1 od kad znam za sebe, pratio sam DTM dok je još valjao, WTCC kako koje godine, ali daleko najdraže prvenstvo mi je australsko V8 Supercars, pa se nadam da ću tu nać fanove s kojima ću moć raspravljati.
Tolko od mene, i nadam se ugodnom druženju u kasnim noćnim satima.