dobra veče dame (ako takvih ovdje ima) i gospodo
čast mi je predstaviti svoju malenkost XD
dakle 18 god, 15 god gameing iskustva od čega 10 full hardcore a ovih 5 je razdoblje od 2,5 do 7,5 dok jednostavno nisam imao pristupa pc-u i konzolama u tolikoj mjeri iz vrlo izvjesnih razloga , da još ne počnem proricat u jedinicama i nulama il te 0001 i 0000 ak očete binarno transformirano iz dekadskog sustava XD
anyway 4god tehničar za račnalstvo + idem na cisco još pa je to dakle i specijalista za računalne mreže i tako to
imam programskog iskustva ponešto hordu user programa itd itd. ali nije uopče bitno pa se neću zadržati na tome
nisam baš fan niti jedne igirce(niti ičega) pa tako ni gt-a, ali naravno gt mi je u samom vrhu , a definitivno sam prošao preko 1000 igrica (da idem u stvarnu brojku .. blio bi ... freaky so it's over 1000 (9000!!! yeah (dbz fora))
igram igre svih tipova dakle rts,rpg,trke razne, sportske igre, fps... itd itd.
anime i mange su mi isto jedne od zanimacija uz igrice
i da uz sve to još imam i život da nebi bilo XD
na pc-u igram sa dobrim starim (prastarim) rally vibration feedback wheel (logitech) , a na ps3 ne mogu jer je to periferija za ps2 , sukladno tome na pc-u nema drivera za volan kao volan ali ima kao i za sve određenih fora na kojih se dobije solidan rad
u planu je novi , pošteni volan ali trenutno sam u fazi konzultacija tako da nisam skroz siguran što ću još uzet iako sam vrlo dobro upoznat s volanima na tržištu
dakle trenutno ds3 na ps3 ( 60gb nabavljen 1mj nakon što je izašao u hrv (i dalje radi fenomenalno
))
anyway pozdrav ekipa , nadam se da nisam bio preštur u svom opisu , ali eto neda mi se više
see ya on track