Pozdrav svim uvaženim kolegama!
Učlanio sam se na poziv DogZy-a i nadam se odličnoj zabavi. Volim voziti sve što se nudi pa i automobile koji su najgori za kontrolirat jer pružaju izazov. Nikada ne odustajem i veći mi je gušt prodat dobar štos i imat dobre borbe u utrci nego sama pobjeda.
Koristim volan Logitech Formula Force FX za sve simulacije koje vozim, a to su Richard Burns Rally mod rallysim.com-a, RACE07 i naravno GT5.
Počeo sam sa organiziranim online utrkivanjem prije dvije godine, neračunajući public lobbys zbog kojih sam bio skeptičan da će pravi simraceri biti imalo čišći. Da sam imao flat internet i više vremena počeo bih i ranije jer još '94. godine sam se zarazio sa trkaćim virusom na PC-u, igrajući neprestano legendarni Grand Prix. Kada je stigao prvi GT odmah sam primjetio da će biti poseban i čim bi stigao novi nastavak odmah sam ga kupio. Offline sam još vozio sve Grand Prix nastavke, TOCA TCC 1 i 2, Colin McRae 1 i 2, Le Mans 24 hours, za PC F1 Challenge 99-02, GTR 1 i 2.
Vidimo se na stazi i neka organizatorima utrka budu puni gridovi, a vozačima želim što bolje pozicije.
SRETNO!