GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica).O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bok decki! Ja se zovem Darian imam 26 godina,rodio sam se u Puli ali vec 16 godina zivim u italiji.Igram Gran Turismo prakticki od prvog naslova za PS1 i tako rec narastao sam sa tom igrom.Ostale igre sto mi se svidaju su F1,Metal Gear Solid serija i Pro Evolution Soccer..Evo samo da se malo pohvalim prije tjedan dana sam pobjedio Talijanski GTAccademy tako da za mjesec dana putujem za Silverstone!Vrlo sam sretam i jedva cekam tu jedno-zivotnu priliku! iskreno vam kasem da su mi ova zadnja 2 mjeseca bila puno stresantna zbog tog Gtaccademija jer sam bio puno nervozan neznajuci sta me ceka,tako da sam odpustio malo Time Triale i sve ostalo.U ostalom jako mi je drago vidjeti da su mnogo brzi vozaci na GTu hrvati! ;)ej nemoj te me previse podjebavati za moj hrvatski jer zivjejuci u Italiji pomalo zaboravljam HRV jezik.. Puno pozdrava!
Ja sam Ivan. Imam 25 godina, zivim u BiH i eto igram GT od prvog dijela, GT5 od kraja prosle godine, igram na DS3. Online id ivann_11 nemam DLC-e. Pozdrav svima.
Brz je ko u TT-ima