Zovem se Dejan iz Kotora sam, Crna Gora, imam 34g, GT vozim od samog pocetka, tako da je i meni 15ta godisnjica
GT vozim na volan GT25, GT5 sam malo vozio sa volanom ali zato sad GT6 samo na volan, osim drift na kontroler jer je mnogo lakse. Uskoro na GT6 dobijam Platinum Trophy
Sto se GT tice nisam neki fanatik za postizanje vremena, vozim na automatik, opusteno, znam svoju granicu i ne trudim se preko toga ici mada kad bi naucio na manual da vozim, bolje bi vrijeme postigo. Prvi put na GT6 da sam pohvatao sve zlatne pehare i sve trophy-je (jos samo predjena kilometraza) na predhodne GT sto se tice licenci imao bi malo vise osvojenih zlatnih od srebrnih. GT6 mi je mnogo laksi za vozit tako da sam iz prve hvatao zlato ili srebro
Sto se pravog zivota tice ne vozim ludacki mada je bilo situacija da se nakon situacije pocnem trest, kad shvatim kako sam proletio i sta sam uradio
vozim opel vectru 1.8 16V.
Najbrze sam se vozio u novi Audi TT auto putem 230Km/h inace imam prijatelja (brat od tatine zene) koji je trkac, vozi istu vektru kao moja samo profesionalnu, kao na GT, Touring Car 255 BHP, sa njom je oborio rekord na Glavu Zete
GT je jedina igra koju igram kad su u pitanju trke auta, samo najbolja igrica dolazi u obzir, druge me ne interesuju i volim igrat Wipeout antigravitacione letilice i nju naravno razbijam
Uskoro cu na brod pa kad se vratim kupujem PS4 jer uzivam igrati igice
Ako nekog nesto interesuje neka slobodno pita
Ko me zeli dodati za prijatelja, Murisic kao moj nik na forumu.