Prvi PSX kupio ´98, nedugo zatim i prvi broj PSX-a na placu u Dubravi. Onda skužijo MGS, pa NFS 4 Hot Stakes(bio mi zabavniji od prvog GT-a, morate priznat da je igra bila zakon u ono vrijeme, još se sa sjetom prisjećam Dolphin Cove-a, Durham Road-a i Snowy Ridge-a te mojih 911-ca i 550-ka u svim varijacijama). E onda kad je izašao GT2 nekako mi je sjeo, pa sam visio na njem cijele dane u mračnoj sobi uz Saitek volan i sklepani stalak. PAL verzija 100%, NTSC 98 mislim ili kolko se već moglo. Žena mi kupila PS2 i GT3 2002g i požalili drugi dan. Umjesto u nju ja sam gledao u Complex String i RUF. I divio se zvuku kotrljanja guma. GT4 je tek na 84%, uglavnom se vozilo u B-spec modu, dok dijete gleda crtić ja mijenjam gume i pazim da mi ne natoči pun rezervoar. Brak još traje, a i ljubav za GT, Ipak sam PS3 i GT5P morao kupit sam. Od fuša. Treba kom pregletat stan, zanima me kakav je DIRT? Inače još žnjaram F1 CE, i trenutno završavam Silent Hill 2 i 3, te Uncharted. MGS4 sam prošao 1. put, sa prijašnjim nastavcima to je 13. put sve zajedno. Moram ić na posao, jel sad znaš s kim imaš posla druže STINGer-u?