GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica).O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Hm kad bi napravili trku za novac....
Zar se ne dobijaju novci u svakoj utrci?
uopće nemaš poduzetničkog duha. pravi novac. super, über imacculate challenge, ali možeš igrat samo ako ostaviš broj amexa i 10$.
Quote from: Aries on February 17, 2011, 14:35:00uopće nemaš poduzetničkog duha. pravi novac. super, über imacculate challenge, ali možeš igrat samo ako ostaviš broj amexa i 10$.Mda... i slati yakuze u kućne posjete svaki put kad se kengas osjeti povrijeđenim zbog nečije vožnje... Može, što ne bi moglo
Ne kuzim zasto bi cekao s updateom? Zasto da i ja ne dobijem 5 novih staza i 10 novih auta (megane RS, GTI 6 i sl.)?
Quote from: Ljubusak on February 17, 2011, 12:41:14Neznam zasto tolika buka oko toga updata, meni je GT5 i ovako savrsenTi se nećeš ljutit ako te pošaljem u kurac? Jel' tako da nećeš?
Neznam zasto tolika buka oko toga updata, meni je GT5 i ovako savrsen
Cemu zurba updateat, pricekajte dan da vidite el prodje sve ok pa onda updateas. Ovo OK mislim npr nemres GT5 vise pokrenut i slicno.