A, kad nemam vremena, jos ovaj A-Spec privodim kraju...
Moram priznati da i nemam neku zelju za online dok se ne rijesi ovo sa 'kvacicom' jer sam i ona auta 'pripremljena' za online 'pogubio' ili sam 'dirao' u njih, ali divim se vasoj volji za utkivanjem, svaka cast.
Ma ja volim sve igrati tj izgleda volio sam do GT5, a ni vremena za sve nemam kao prije, posao, obaveze, rano ustajanje...
u zadnje vrijeme najcesce vozimo neko od dogovorenih prvenstava, pa bi obicno treba samo 1 auto
vezano uz "kvacicu" - ja uvijek idem na povjerenje (kvacica je u glavi jel
) i ne razmisljam jeli netko radio nedozvoljene preinake na autu ili ne - tu smo da se zabavimo, a ako netko silno zeli pobjediti na nedozvoljen nacin, neka to ucini, pa poslije neka si misli kako je pobjedio
no cini mi se da je velika vecina ako ne i svi sa gts foruma vrlo postena, vozila se monza bez penaltija, pa nitko nije kratio šikane 1 i 2 - to je zaista FER PLAY i veliki plus za sve vozace/clanove. takvih primjera u zadnje vrijeme ima jako puno, stvarno sve pohvale ekipi.
a sudari/kontakti - dese se i u rl, i to kada je u pitanju brdo love, sponzora i svega, pa si opet vozaci daju ruku i idu dalje - jbg, nikome nije u cilju odustati, ni onome tko je udario, ni onome tko je udaren, kada se tako vozi (110%), takve stvari se desavaju i nema tu puno lijeka osim paziti sto je vise moguce, ali i tada se to desava, manje ali da...
osobno, od kada sam nasao pravu online ekipu (ovaj forum), voznja protiv cpu protivnika mi je ziva dosada, iako znam da me oni nece lupiti ili zaboraviti tocku kocenja - vozim ili online, ili se đirivam u practice modu (obicno nurb, tsukuba, laguna i sl.)