Sad malo ciitam kako niste znali da ce se voziti krug na Ringu u Zondi,a da ste malo pazljivije citali Evo znali bi to jos otkad su spomenuli Zondino najbolje vrijeme na Ringu.
Cestitam Pulezanu na 1.mjestu
Ikral hvala na ponudi ali ipak ne, svako auto osobno osvajam, a imam jednog vozaca i mislim da sam ga stavio da mozete voziti sa njim, ako ne, idem sad to uradit.
A, sto se tice odabira auto, trebao je biti BMW M3 S1, ali je se netko iz EVO-a nasao pametan pa to promjenio na Zondu, kakve koristi da sam vjezbao 1000 krugova kad je to auto koji zahtjeva kirurski preciznu voznju i dodjes tamo vozis na volanu sa kojim nemas iskustva, odamah si sabotiran i lako grijesis jer jednostavno sa tim autom na nepoznatom terenu tj volanu nemas prednosti.
Lik sto je kasnio zamnom 25 sec je se hvalio da je napravio 200 krugova sa Zondom, ali kakve koristi od toga.
Da je bio BMW bilo bi 'svima' lakse, ne da bih ja bio bolji nego bili bi konkurentniji jedni drugima, prvi lik sto je vozio jadan se samo vrtio po stazi, nije mogao uvezati 3-4 krivine.