Slazem se, ali bas je nevjerovatna razlika, fuckn 7 sekundi za krug od cca 8 minuta, to je bar 5%, nevjerovatno. Ne primjeti se toliko na kracim stazama, ja ipak non-stop vozim s Fanatecom, ali ovo danas me doista iznenadilo.
Majku im Japansku, bolji su od Svabe
A gle, i staza je takva da ćeš pri žešćoj vožnji bolje iskontrolirati sa G25 nego sa Fanatecom... ono, glavna razlika koju sam primjetio i što mi je strašno smetalo kod Fanateca jer upravo onaj momenat kad ti auto počne gubiti kontrolu, kad se G25 olakša i kad kontriraš točno osjetiš gdje počinje ona "tvrda" zona koja znači grip i da si uhvatio auto. Toga na Fanatecu nema, bar ne da se može tako osjetiti kao na G25.
A, ja mislio mjenjati G25, onda ovu generaciju konzola budem ispratio sa G25.
Mene je zakopkalo ovo sa najavljenom podrškom u Spec II za G25/27. Ako će ta podrška značiti da će se moći svih 6 tipki na G27 zasebno dodijeliti komande onda ozbiljno počinjem skupljati novce za njega. Čak bi i sekvencijalni mjenjač prebolio jer bi mogao tipke za pogled imati na volanu, a to bi bilo od velike pomoći. Onda bi na lijeve tri stavio od vrha prema dnu pogled lijevo, desno, unutrag, a na desnu stranu trubu, svjetla i brisače
Mada, kad bolje razmislim, sekvencijalni mjenjač je isto važna stvar.... hmmmm, problemi, problemi