Buduci da sam u pocetku sudjelovao u tom threadu, mogu sa sigurnoscu reci da smo mi jos davno, cak i bez takvih "naprednih" testiranja, vrlo uspjesno iskusili i detektirali taj citav problem.
Po meni osobno - a neka Djuro takodjer kaze svoj dio - sve pocinje i zavrsava na uploadu. Ovo sto si ti Kimi citirao je upravo ono oko cega smo se Djuro i ja slozili negdje u nekoj od tema na ovu temu, da igra automatizmom "kompenzira" vezu za sve ostale prema uploadu onoga sa najlosijim uploadom. Odnosno, to je MUT 100%.
Iako tamo navode kao potencijalni problem volane i slusalice, ja osobno mislim da to nema veze prevelike, vec da sve pocinje i zavrsava sa uploadom, uz jedan jos mozda detalj: snimanje replaya.
Iako to ne mogu dokazati - jer nema nacina da sluzbeno "doznamo" kako to radi - cinjenica kako se *usporavanje* ne dogadja u Free Runu, vec samo u utrci ubacuje i potencijalnu komponentu Replaya. Naime, ono sto razlikuje utrku i freerun je upravo Replay i mozda je i to grm u kojem lezi zec. Ali vazno da je prica ispuzala ispod kamena, siguran sam da ce sada dobiti prioritet u rjesavanju.
Ono sto je vazno je da ju nikad nismo primijetili u sobama sa manje od 12 ljudi, pa je to ipak koliko-toliko pozitivno u svemu.