Ok, ovo što Amar veli, ali ljudi ne traže ništa što je van pameti, GT kroz serijal je pokazao šta može i onda odjednom BUM!!! GT5 koji možemo slobdno nazvati 'osakaćeni' nastavak, i tu su ljudi ljuti i puni gorčine, imamo sve sastojke, ali netko neće da ih dobro promjieša i stvori dobro jelo.
Ja sam u početku bio takav, ali neznam što bi to PD radio protiv sebe, oni su mala ekipa koliko sam shvatio, a sva auta treba prebacit iz SD u premium modele, kao i staze, zato kad jednom to obave, čak mislim da će se moći posvetit svim stvarima što je Amar naveo, čak što više.
Ja GT za desetak godina vidim sa najmanje 200 staza koje su kroz povijest išta značilo automobilizmu i preko 2000 auta...
Ali jebiga, očekivanja su prevelika, gameri više nisu skromni kao prije, kao u vrijeme PS1, sad hoće više, jače bolje i nikakve kompromise, kad se smo sjetim kako sam se divio PS1 grafici, a danas ovi prištavci vrište na PS3 grafiku, ja recimo imam(nevezano za temu) oko 25h igranja u AC3 i tek oko 35% završene igre, zato što uživam u okolišu, u prirodi, zato sam ponovo kupio RDR(sa zombijima), neznam imam osjećaj da ljudi ne znaju uživati u igrama kako je se to nekad uživalo.
Pogotovo Pc gameri galamdžije koji opravdavaju uloženi novac u svoje grafičke kartice...