Author Topic: Gran Turismo 5 - sluzbena opca tema • official thread  (Read 978703 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Re: Gran Turismo 5 - sluzbena opca tema • official thread
« Reply #435 on: November 27, 2010, 13:45:39 »
Instalirao i ne vidim ništa pametno. Odn. stavili su samo restrikciju snage i donju granicu težine i ne vidim nikakve koristi od toga. To totalno blentava funkcija, nema ni jednog novog auta od onih što ih oni nude, nema stock "kvačice"...

Ne znam da li je bilo prije, sad se auti mogu oštećivati u arcade modu...

Ne razumijem koliki je problem izdati patch i ne napisati što on nosi, vjerojatno se srame pokazati što sve popravljaju...

Uglavnom, online ima još debelo premalo opcija, ako ništa trebaju ponuditi sve Premium aute da se sa njima može utrkivati, a ne ograničiti na ovih 30tak...

Offline Dario

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • Psn id: General_Vuk
« Reply #436 on: November 27, 2010, 16:02:03 »
i ja skidam sad taj update, taman imam vremena da napravim si litru kafe...

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #437 on: November 27, 2010, 19:36:20 »
Upravo sam krenuo s AMG Driving Academy i nakon toliko dugo vremena ponovno osjetio Nordschleife. Nema boljeg osjećaja od vožnje po tom asfaltu. Mislim da se neću baš puno micat iz te AMG-eve škole :)
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
« Reply #438 on: November 28, 2010, 00:12:11 »
ja sam danas završio amg academy intermedium, prvi sektor zlato drugi srebro treći i četvrti zlato, cijeli krug srebro iz prvog pokušaja oko 6s kasnim za zlatom to ću neki drugi put pozlatit
također sam završio kartinge, sve zlato iako na dfp koji ima "dead zone" oko sredine je prilično teško voziti ta mala čudesa ali eto uspijelo se i to
kupio scuderiu i veselo otišao riješiti onaj ferrari challenge(ne zover se tako) na monzi i skužio da mi treba enzo jer budem drugi iza enza ali na ravnom mogu samo slušati V12 simfoniju dok me ostavlja
sljedeći auto koji planiram uzeti je murcielago SV 8)
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline Tuhelj

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN id: Tuheljski_gamer
« Reply #439 on: November 28, 2010, 00:39:42 »
Ja sam dojmove napisal na GP-u, uživam se mučit u licensama, igrat sa volanom je kudilo, bogovski, gotovo da sline cure...

na bilo koju manu koju sam vidjel u "Bad thinghs" topicu se niti najmanje ne obazirem...jednostavno uživam u igri.

Ono, uzeo sam danas Golfa 5, ošo na grand valley i nanizo nekih 15-20 krugova (u time trailu) onak, iz čistog užitka, radi privikavanja na volan...a kad sam onda (prvi put) stavio pogled iz kabine i bez greške (jbg, meni je to pojam, ja s volanom igram 10 sati sveukupno u životu...real life ne računam, tamo ipak ne pokušavam svladat zavoj sa nekom nabijranom pilom sa 120 ;D) odvozio tri kruga zaredom, skoro sam počeo vrištat...nebi više vozio na joystick pa da mi pištoljem prijete.

karting je ludilo, treba pripazit na gas, ode u 10 vražjih materih inače...

U ozbiljniju vožnju, što se utrka tiče neću krenut dok ne sredim license...17 zlata od 18 dosad položenih je meni osobno razlog da samsebe doživljavam kao najboljeg vozača univerzuma ;D ...jbg, volan noob al se trudim...kad sam vidio profil (mislim da od Tomivava) di je 50/50, samo sam pilio u to...svaka čast

anyway, mene je uzelo...looking forward za vožnju sa vama online

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #440 on: November 28, 2010, 06:13:55 »
Tuljeski, na koliko si stavio force feedback na volanu?

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #441 on: November 28, 2010, 12:51:43 »
kad sam vidio profil (mislim da od Tomivava) di je 50/50, samo sam pilio u to...svaka čast

Haha, nije to moj profil. Ja trenutno imam 31 zlato i 2 srebra. IC-3 i IC-10 su teži, iako mislim da ću lakše riješit IC-10 nego IC-3 u kojem ne znam gdje griješim... Prve dvije licence su vrlo lagane, tako da me obradovalo malo izazovnijih testova. Sveukupno, ima prelaganih testova koji se odvoze puno brže nego potrebno za zlato, a ima i nekih koji su stvarno vrlo teški.

Inače, trenutno Amar i Stinger imaju 60 zlata (Stinger je do neki dan imao 50, pa si možda vidio njegov profil).

I da, ja također uživam u igri u svakom trenutku neizmjerno mnogo. Tek sam jučer probao karting i AMG akademiju, jer nisam htio nasilu sve isprobavati, vozio sam ono što sam želio, pa tako polako sve otkrivam. Course Maker još nisam ni probao, nisam vozio na kiši ni na promjeni doba dana/noći, nisam probao NASCAR, rally (osim u licencama), B-Spec isto nisam taknuo. Još toliko stvari za probati, a već je od početka nevjerojatno iskustvo.
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline Duvorynn

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #442 on: November 28, 2010, 17:11:58 »
@Tomivav
Za IC-3 licencu sa zlatom...drzi se desne strane i kod onog 2. komada betonskog dijela staze s desne strane (kao odvojak), smotaj u lijevi zavoj, hvatajuci pasicu i apex, ali ostani u 3. brzini, tako da ti zadnji kraj malo proklize (ali samo malo) i moras dozirati gas da te odrzi na putanji. Pri ulasku u sikanu (desni, pa lijevi zavoj), saltaj u nizu i udi u zavoj sto blize pasici desnog zavoja, tako da ti izlazna putanja bude malo desno od pasice lijevog (zadnjeg) zavoja. Skoro kod same pasice smotaj u lijevo i "opleti" po gasu toliko da ne zavrsis u travi s desne strane...i to je to.

Nije prekomplicirano dok skuzis...najvise vremena uzme krivi ulaz u prvi lijevi zavoj i izlaz iz drugog (polovica sikane), jer onda nemas dovoljno kvalitetnu utanju za izlaz iz zadnjeg zavoja. Nadam se da sam ti uspio olaksati.
;D
Either snow, sun or rainy day, FAIR PLAY forever and all the way.

You don't know the true meaning of speed if you didn't travel faster than sound!!!

PSN-ID: Duvorynn
Xbox Live: Duvorynn

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #443 on: November 28, 2010, 19:23:37 »
Jesu oni najavili neko iznenadjenje za vikend ???
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #444 on: November 28, 2010, 20:29:33 »
@Tomivav
Za IC-3 licencu sa zlatom...drzi se desne strane i kod onog 2. komada betonskog dijela staze s desne strane (kao odvojak), smotaj u lijevi zavoj, hvatajuci pasicu i apex, ali ostani u 3. brzini, tako da ti zadnji kraj malo proklize (ali samo malo) i moras dozirati gas da te odrzi na putanji. Pri ulasku u sikanu (desni, pa lijevi zavoj), saltaj u nizu i udi u zavoj sto blize pasici desnog zavoja, tako da ti izlazna putanja bude malo desno od pasice lijevog (zadnjeg) zavoja. Skoro kod same pasice smotaj u lijevo i "opleti" po gasu toliko da ne zavrsis u travi s desne strane...i to je to.

Nije prekomplicirano dok skuzis...najvise vremena uzme krivi ulaz u prvi lijevi zavoj i izlaz iz drugog (polovica sikane), jer onda nemas dovoljno kvalitetnu utanju za izlaz iz zadnjeg zavoja. Nadam se da sam ti uspio olaksati.
;D

Hvala. I mislio sam kako bi mi dobro došao neki savjet. Fali mi 0.150. Nisam to danas vozio, ali hvala ti, nadam se da si pomogao!

Offline Tuhelj

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN id: Tuheljski_gamer
« Reply #445 on: November 28, 2010, 21:03:52 »
Tuljeski, na koliko si stavio force feedback na volanu?
Budući da mi je Amar lijepo objasnil da to nije "onaj crveni rotirajući" ;D, onda znači da je na default...na 5...švrljo sam po opcijama za volan al nisam to mjenjal

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #446 on: November 28, 2010, 21:34:17 »
Pusti Amara, on stavi labavo, pa stalno lovi auto jer nema osjećaja kad će pobjeći ;D

Stavi na 7, osjećaj će ti biti puno bolji, naročito na prednjepogonašima ;)

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #447 on: November 29, 2010, 09:34:12 »
Pusti Amara, on stavi labavo, pa stalno lovi auto jer nema osjećaja kad će pobjeći ;D

stavi na 7, osjećaj će ti biti puno bolji, naročito na prednjepogonašima ;)
moram i ja ovo probat. jučer sam s neshom vozikao onaj lotus elise (mislim da je elise) iz arcade na suzuki. nevjerojatno kakvo neupravljivo i nestabilno vozilo. nesha uzme auto da proba i samo se vrti, odustane nakon par krugova i veli, ajd ti probaj. probam ja i potpuno isto. apsolutno nikakvog osjećaja nemam kud taj auto ide u zavoju i zašto. dođem do bilo kojeg zavoja na suzuki koju bih mogao na slijepo voziti, prikočim i auto samo ode preko nosa van, pa onda u sljedećem ode guzicom, i tako. uglavnom, s tim lotusom nismo uspjeli odvesti niti jedan čisti krug. za razliku od lotusa, onda mazda rx-7 koju ste neki dan vozili u mp-u je sjajna. milina.

Offline Dax005

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN id: DaX005 XBL tag:xDax360x
« Reply #448 on: November 29, 2010, 11:36:46 »
Čitam po netu, da igra daruje auto za rođendan  ;D

Može li tko potvrdit? Ima li tko rođ uskoro, a da je taj datum uneo kad je radio psn account?

Offline Dario

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • Psn id: General_Vuk
« Reply #449 on: November 29, 2010, 11:39:34 »
meni rodjendan bio 25.10. steta  :P