Ja sam dojmove napisal na GP-u, uživam se mučit u licensama, igrat sa volanom je kudilo, bogovski, gotovo da sline cure...
na bilo koju manu koju sam vidjel u "Bad thinghs" topicu se niti najmanje ne obazirem...jednostavno uživam u igri.
Ono, uzeo sam danas Golfa 5, ošo na grand valley i nanizo nekih 15-20 krugova (u time trailu) onak, iz čistog užitka, radi privikavanja na volan...a kad sam onda (prvi put) stavio pogled iz kabine i bez greške (jbg, meni je to pojam, ja s volanom igram 10 sati sveukupno u životu...real life ne računam, tamo ipak ne pokušavam svladat zavoj sa nekom nabijranom pilom sa 120
) odvozio tri kruga zaredom, skoro sam počeo vrištat...nebi više vozio na joystick pa da mi pištoljem prijete.
karting je ludilo, treba pripazit na gas, ode u 10 vražjih materih inače...
U ozbiljniju vožnju, što se utrka tiče neću krenut dok ne sredim license...17 zlata od 18 dosad položenih je meni osobno razlog da samsebe doživljavam kao najboljeg vozača univerzuma
...jbg, volan noob al se trudim...kad sam vidio profil (mislim da od Tomivava) di je 50/50, samo sam pilio u to...svaka čast
anyway, mene je uzelo...looking forward za vožnju sa vama online