Author Topic: Gran Turismo 5 - sluzbena opca tema • official thread  (Read 978642 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
Re: Gran Turismo 5 - sluzbena opca tema • official thread
« Reply #510 on: December 02, 2010, 19:41:14 »
Kako da napravim taj trofej "spend all money"? Sto cu u situaciji kad mi ostane npr. 103cr, gdje to zalupat?

E, to je taj zajeb i zašto je taj trofej najlakše osvojit na početku. Jebiga, trebaš ciljati used aute da zadnju brojku dovedeš na nulu... uglavnom, preveliki zajeb

izgleda da ću morati NA PAPIR (eeej,na papir) zapisati cijene svih onih sitnih tuninga i servisa - to su manji iznosi zaokruženih cifri... pa tražiti bilo koji used auto koji će sravniti one još manje, zadnje cifre na mom računu... i u sve to moram JOŠ UNAPRIJED uklopiti neku odgovarajuću cijenu novog auta, ajd' to je barem uvijek (?) neka veoma zaokružena brojka... uffff i ufff i uff, al bolje da to štooo prije obavim :P
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline Mugo

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • Ninja - need I say more
« Reply #511 on: December 02, 2010, 21:13:23 »
Kako da napravim taj trofej "spend all money"? Sto cu u situaciji kad mi ostane npr. 103cr, gdje to zalupat?

E, to je taj zajeb i zašto je taj trofej najlakše osvojit na početku. Jebiga, trebaš ciljati used aute da zadnju brojku dovedeš na nulu... uglavnom, preveliki zajeb

izgleda da ću morati NA PAPIR (eeej,na papir) zapisati cijene svih onih sitnih tuninga i servisa - to su manji iznosi zaokruženih cifri... pa tražiti bilo koji used auto koji će sravniti one još manje, zadnje cifre na mom računu... i u sve to moram JOŠ UNAPRIJED uklopiti neku odgovarajuću cijenu novog auta, ajd' to je barem uvijek (?) neka veoma zaokružena brojka... uffff i ufff i uff, al bolje da to štooo prije obavim :P

ak si u situaciji da imaš npr 50435 okreni se used autima jer nisam vidio niti jedan dio niti auto da ima na zadnjem mjestu išta osim nule dakle 4500 ,3450 i tako to,a isto tako i dijelovi  ,
 za finese i manevre tu su korišteni autići
meni je isto bio nered kad sam imao preko milju , al onda sam ubo-o ferrari enza i boom milijun dolje ,nabrijavanje i od siće kupio used autek i malo ga tunao i jao jao prazan mi džep  ;D
have fun nadam se da sam ti malčice barem pomogao  :)
Ninja - need I say more
psn ID:(ENG) gokogokogoko
          (HRV) N/A

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #512 on: December 03, 2010, 09:55:36 »
Evo moj krug po nurbu s ferrarijem f1 f10 , kvaliteta nije bog zna sto.., i napokon je moguce voziti f1 iz kokpita ...

o
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #513 on: December 03, 2010, 10:12:09 »
Evo moj krug po nurbu s ferrarijem f1 f10 , kvaliteta nije bog zna sto.., i napokon je moguce voziti f1 iz kokpita ...

http://www.youtube.com/watch_popup?v=P7h7vkskIno&vq=large#t=329

Meni je bilo poprilicno vozivo i u Prologueu, svakako puno vozivije od cockpita u F12010 :)

Super krug, majstorski. Sad zuri prema Lv30 - ipak si najdalje dogurao od svih nas - i nabavi X1 kako god znas, pa napravi krug za zlato :D

Ako ti to uspije ovih dana, svakako pokusaj snimiti filmic nekim digitalnim foticem - sad svi imaju opciju snimanja filma - pa onda to pokusaj uploadati na YT.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #514 on: December 03, 2010, 10:20:46 »

http://www.youtube.com/watch_popup?v=P7h7vkskIno&vq=large#t=329

Meni je bilo poprilicno vozivo i u Prologueu, svakako puno vozivije od cockpita u F12010 :)

Super krug, majstorski. Sad zuri prema Lv30 - ipak si najdalje dogurao od svih nas - i nabavi X1 kako god znas, pa napravi krug za zlato :D

Ako ti to uspije ovih dana, svakako pokusaj snimiti filmic nekim digitalnim foticem - sad svi imaju opciju snimanja filma - pa onda to pokusaj uploadati na YT.

Tu ce trebati voziti endurance evente jer se dobiva masu bodova , a gtrp_hakru vec ima x1..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #515 on: December 03, 2010, 10:23:13 »
Ima ga vec dosta ljudi, ali nitko ovdje sa sajta koliko znam.

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
« Reply #516 on: December 03, 2010, 10:42:53 »
uopće ne kužim tu fascinaciju sa X1  ???, isto tako kao i za Veyronom
PSN_ID: Dzidza1978

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #517 on: December 03, 2010, 10:55:31 »
A malo ce pricekati X1, sad cu laganini voziti B-spec da netko drugi dize novce za mene..., jer bodovna situacija sad trazi da vozis endurance evente di se bodovi duplaju za svaki sljedeci level ,pazi sad trazi za 27 level 320.000 bodova ,a za 28 oko 640.000 mislim..

Offline Taxirat

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Taksirat
« Reply #518 on: December 03, 2010, 11:19:46 »
Potpis

Offline Dario

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • Psn id: General_Vuk
« Reply #519 on: December 03, 2010, 11:38:30 »

Mislim da sam ja Veyrona dobio za zlato na nekom sampionatu... NIsta posebno auto, 1004konjske snage, ide kao munja, al nema sanse sa njim skrenut. Ako mislimo na isti auto

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #520 on: December 03, 2010, 11:40:19 »

Mislim da sam ja Veyrona dobio za zlato na nekom sampionatu... NIsta posebno auto, 1004konjske snage, ide kao munja, al nema sanse sa njim skrenut. Ako mislimo na isti auto
Cudi me, Veyron glasi kao jedan od auta koji je poput Lotusa po krivinama, Super Sport koji nazalost nije u GT5(nadam se DLC-u i premium) je najbrze auto na TG stazi.
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Dario

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • Psn id: General_Vuk
« Reply #521 on: December 03, 2010, 11:46:39 »

Cudi me, Veyron glasi kao jedan od auta koji je poput Lotusa po krivinama, Super Sport koji nazalost nije u GT5(nadam se DLC-u i premium) je najbrze auto na TG stazi.

kazem ti, il ja ne znam, al dzaba drzat u stranu, jedva skrece. probat cu opet danas...

u svakom slucaju, lijepo ga je imati u garazi  ;D

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #522 on: December 03, 2010, 12:24:40 »

Kako ce skretati kad auo ima blizu dvije tone ...
kazem ti, il ja ne znam, al dzaba drzat u stranu, jedva skrece. probat cu opet danas...

u svakom slucaju, lijepo ga je imati u garazi  ;D

Offline Titov pionir

• Politicki Etiketiran
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: TitovPionir
« Reply #523 on: December 03, 2010, 12:51:40 »
Ja, eto, čekam već 4. dan da mi ove kurve iz americana pošalju vaučer od 600 kuna za Algoritam. Prijatelj koji mi radi u pošti mi je rekao da će najverojatnije vaučer doći sutra, a pošto se pošta subotom ne raznosi, neka dođem sutra oko 9 k njemu u poštu. Ako će taj jebeni papirić konačno doći odmah krećem za Zg da podignem GT5 (zvao sam Algoritam imaju ih) pa se popodne i ja pridružujem zajednici....

Offline kiseli6

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID : kiseli6
« Reply #524 on: December 03, 2010, 12:54:50 »
Već sam se zabrinuo di si.
ONU ISTU NAŠU KOŠULJU PRIPREMI
NA TAVAN JE STAVI ZA MENE JE SPREMI
BIT ĆE ONA OPET I SINU PO MJERI
KAO ŠTO JE BILA MOM DJEDU I MENI