Haha, mislim da je takva "teorija zavjere" na tragu druge koju sam upravo procitao na GTPlanetu gdje covjek govori kako je Kazunori namjerno uvrstio online komponentu igre i sad radi online updateove kako bi "razdvojio" igrace na "elitne" - koji imaju pristup internetu - i "manje vrijedne" - koji nemaju pristup internetu
Mislim, kakvog to ima smisla? Kako bi uopce takava funkcija radila ako konzola i igra nisu ukljucene? S druge strane, to nije obvezujuca funkcija. Mozes ju krositti, ali i ne moras. Slobodna volja, cisti Kant.
I kako bi uopce u 2011. godini, 11 godina vec u 21. stoljecu trebalo tretirati igre? Drzati ih iskljucivo u domeni offline playera, kako ne bi iblo kreativnih iskoraka prema onlineu, odnosno kako se igraci bez pristupa internetu ne bi osjecali "manje vrijednima"? BTW najsmjesnije od svega je sto je taj tip na GTPlanetu tu teoriju iznio u prvom licu, a ocito je odnekud pristupio internetu. E sad, osim ako ne zivi u Burkini Faso, to mi je totalna konceptualna umjetnost s tim citavim postom.
Meni je to zsve ipak pomalo previse suludo za 2011, sorry
Ma dobro, jedna s drugom nemaju veze... zdrav razum kaže da ako ti sprava radi, karikiram 24 sata umjesto 6, da je veća mogućnost da će sprava riknuti prije vremena. Generalno meni ne smeta, ali pošto imam stari 60gb model koji i inače je na glasu kao kvarljiva roba uz činjenicu ako ti konzola rikne da se možeš pozdraviti sa svime što si napravio u igri me vrlo smeta.
To što specijalac gnjoji da su podijelili igru na vrijedne i manje vrijedne... sve i da jest tako, kao da je on izmislio to? Od kada tako funkcioniraju na pc-u?
Činjenica je da je GT5 nedovršena igra odn. da je dovršena taman toliko da radi iole normalno. Zašto je to tako neću ulaziti, ionako sam sve rekao u onoj tamo temi. Ali mi je sasvim normalno da putem neta popravljaju igru i nemam ništa protiv toga. Još da budu toliko "pokvareni" pa da nas krenu haračiti s novim stazama i autima preko dlc-a nitko sretniji od mene. Ako se to dogodi, javi što taj specijalac misli o tome... siguran sam da će imati mišljenje