Author Topic: Gran Turismo 5 - sluzbena opca tema • official thread  (Read 979493 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Re: Gran Turismo 5 - sluzbena tema • official thread
« Reply #75 on: November 14, 2010, 10:52:58 »
Definitivno zakon. Svako napravi jednu stazu i nađemo se na turniru. Još ako online bude na razini koju očekujemo, mislim da ćemo zaboraviti na sve prigovore. Nego, zvuk iz kabine, kanda da je malkoc poboljšan u odnosu na prolog?  ;)

Offline poiux

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #76 on: November 14, 2010, 11:58:40 »
Ako bude moguce ja cu odmah Preluku sloziti u track editoru, jos da se moze kako more ubaciti, pa Opatija i Ucka u pozadini, loool.
Da je Kazo ikad bio na Preluci vec bi je imali u nekom GT-u, kakvi Amalfi, Asisi... odmah bi pao na dupe od ljepote.
PSN ID: poiux

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #77 on: November 14, 2010, 12:43:39 »
Nemojte me krivo shvatiti, ali dali netko zna igru sa više automobila i staza i sadržaja?Ne?Ajmo se onda lijepo pokloniti kraljici svih igara. ::)
ja te ne shvaćm krivo, ali mene jednostavno ne impresionira 20 izvedenica jednog istog modela. doduše, forzina štala bila je sasvim ok, ali po broju staza kaskaju miljama iza gt5.

Offline marespeed

• Gospon Doktor
  • **
« Reply #78 on: November 14, 2010, 13:26:11 »
Ako bude moguce ja cu odmah Preluku sloziti u track editoru, jos da se moze kako more ubaciti, pa Opatija i Ucka u pozadini, loool.
Da je Kazo ikad bio na Preluci vec bi je imali u nekom GT-u, kakvi Amalfi, Asisi... odmah bi pao na dupe od ljepote.
[/quote

ma treba prekopirat cijelu petrolejsku cestu do drenove. taman 10ak km, pa vozit brdo sa nekih 400-500hp. ili zaobilaznicu jir; vezica-grobnik-cvor iznad bakra-vezica. brza a zajebana.

Offline poiux

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #79 on: November 14, 2010, 13:46:21 »
Na Preluci se vozio Moto GP od kraja sesdesetih do 1977. (mozda to netko i ne zna) onda se preselio na Grobnik.
Bio sam na zadnje dvije utrke na Preluci, imao sam 12,13, godina, ahh ljepote i divote, samo se puno ginulo pa su je morali ukinuti.
Mastam o uvrstenju Preluke otkad sam prvi put zaigrao GT, jer je ko stvorena za GT, zanimljiva staza, ima pedigre, lijepi okolis, more, Opatija, Ucka, Kvarner, otoci.... sve sto treba.
Treba nekako dovuc Kazu ovamo, lol.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #80 on: November 14, 2010, 14:27:32 »
Dečki (hehe ;D ), pa nadam se da ćete po sjećanju rekreirati nešto slično u editoru. Ne mora biti okoliš baš 100%, bitna je konfiguracija staze, pa da probamo i mi ostali.

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR
« Reply #81 on: November 14, 2010, 17:05:49 »
Aj napokon su počele one sretne misli ko u Petra Pana. Još 10 dana pa polječemo  ;D

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #82 on: November 14, 2010, 17:23:16 »
Mislim da se nece moci raditi staze kako hoces ,bar po ovom sto sam vidio nego po postavljenim referencama raditi preinake..,bar mislim tako..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline poiux

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #83 on: November 14, 2010, 17:23:33 »
Cesta na Preluci gdje se vozio Moto GP postoji i dan danas, to je cesta koja povezuje Rijeku i Opatiju i nemam se cega prisjecati, dovoljno je uzeti plan grada Rijeke, ili otici na goggle earth.
Jedino ne znam hoce li se u track editoru moci sloziti bas svaka staza koja ti padne na pamet ili je to necim limitirano.

Decko!!! lol

Offline poiux

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #84 on: November 14, 2010, 17:25:02 »
Mislim da se nece moci raditi staze kako hoces ,bar po ovom sto sam vidio nego po postavljenim referencama raditi preinake..,bar mislim tako..

Da toga se i ja bojim.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #85 on: November 14, 2010, 17:28:43 »

Da toga se i ja bojim.
Vec je bilo price o tome da je track editor u gt5 dosta jednostavan , ali mislim da ce se iz 7 zadanih tema moci napraviti pun k staza ako ste gledali onaj video..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #86 on: November 14, 2010, 18:06:03 »
Da, izgleda da neće biti previše slobode, ali moći će se napraviti zanimljive staze na asfaltu.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #87 on: November 14, 2010, 20:11:53 »
Amar garant vec polaze licence  ;D ;D

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #88 on: November 14, 2010, 20:31:43 »
Ali sad stvarno, zar ne mislite da se u track editoru, odn. course makeru, mogu napraviti staze uzbudljive kao i recimo SPA ili Motegi? Mislim, ja volim stazu naučiti i usavršiti, pa ne znam koliko ćemo imati prilike za takvo nešto kad će se stalno raditi nove, ali možemo se svakako dogovoriti da neke koje napravimo ostavimo baš za usavršavanje, kako bismo bili kompetitivniji. Dobro, možda malo pretjerano zvuči ono o SPA i Motegijui, a i Infineonu, ali što da smo dobili u igri 200 staza napravljenih u editoru? Sigurno ne bismo kukali kao sad. Hoću reći da je taj course maker debelo podcijenjen feature u nadolazećim GT5, iako je i prije bilo igara koje su ga sadržavale (i to na prvom PlayStationu), ali svi znamo da onoi što Kazunori isporuči biva uvijek vrhunski proizvod. Zato su moje zaključne misli o "igri" koju još nisam vidio uživo: Bolje manje, a kvalitetnije, nego hrpa sadržaja upitne vrijednosti. Iako GT5 stvarno nudi hrpu sadržaja ako gledamo u globalu.

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #89 on: November 14, 2010, 20:46:04 »
Upravo to. Taj Course Maker može generirati hrpu različitih staza, od kojih će svaka bit zanimljiva za vozit. Neka više, neka manje.

A i to što si reko - da su s Course Makerom napravili 200 (ili više) staza i bacili ih u igru sigurno bi se drugčije seruckalo o igri.
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi