Author Topic: Gran Turismo 5 - sluzbena opca tema • official thread  (Read 979100 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Tuhelj

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN id: Tuheljski_gamer
Re: Gran Turismo 5 - sluzbena tema • official thread
« Reply #270 on: November 22, 2010, 13:26:19 »
U OP ubacena lista svih trofeja, ukljucujuci i skrivene (netko se lijepo s Linuxom poigrao ;))

Predbilježavam se za za onaj najsjajniji ;D

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Re: Gran Turismo 5 - sluzbena chat tema • official chat thread
« Reply #271 on: November 22, 2010, 13:43:43 »
Pa Bruno ima igru koliko znam? A za skrivene staze bi dosad vjerovatno znali. Ne znam koliko bi mu GT5 bio Linux-kompatibilan, buduci da igra trazi mandatory 3.50 firmware.. Ali ne znam previse po kojem principu mu radi taj Linux-BD-Explorer, pa neka on napise sto je dosad nasao..

Mada, sinoc mi se otkljucala nova nocna staza u Toscani, 3 minute cistog uzasa po mrklom mraku i brdskim prijevojima dok po zvjezdanom nebu sjevaju vatrometi.. Predivno.

Nisam znao da je dobio, znam da mu nisu htjeli dat prosli tjedan. Ima dva PS3, jedan samo za Linux i ne updatea ga, igra se na drugom.
Nego, ta staza je bila na inicijalnom popisu ili mozemo pricati o prosirenju asortimana?

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #272 on: November 22, 2010, 14:24:04 »
Nema Bruno nista, jer poslije Amara nisu htjeli dat, kazu nikom, a nisam siguran da sam im se nes posebno zamjerijo...
Uostalom, bilo je lako gvirnut (nekima) i vidjet da nema liste trofeja...
Ako dobijem, podijelit cu s vama osnovna tehnicka saznanja (zauzetost diska i poneke sitnice)...
Meni ovo otkrivanje trofeja smudi na to da netko ima debug mashinu s nekim dodatnim softvercicem... A mozda i bez, jer se na debug mashini svasta da forsirat...
Tak, sad sam odgledo crtani, idem igrat Lumines...
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #273 on: November 22, 2010, 14:30:28 »
Nema Bruno nista, jer poslije Amara nisu htjeli dat, kazu nikom, a nisam siguran da sam im se nes posebno zamjerijo...
Uostalom, bilo je lako gvirnut (nekima) i vidjet da nema liste trofeja...
Ako dobijem, podijelit cu s vama osnovna tehnicka saznanja (zauzetost diska i poneke sitnice)...
Meni ovo otkrivanje trofeja smudi na to da netko ima debug mashinu s nekim dodatnim softvercicem... A mozda i bez, jer se na debug mashini svasta da forsirat...
Tak, sad sam odgledo crtani, idem igrat Lumines...

bogami su dali ja zasad znam dvojicu iz hr.., za recenziju..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #274 on: November 22, 2010, 14:51:49 »
Ma nije ni bitno. Brzo ce Srijeda, a onda, kao sto bi Stipe rekao: "End of the World s we know it". Michael Stipe, da ne pitate.

Offline Milicevic87

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN-id: Milicevic87
« Reply #275 on: November 22, 2010, 19:49:29 »
Napokon, sutra u 18 sati cu sjedit za volanom i igrat GT5  ;D. Nazalost samo normalnu verziju igre. Nisu ducanu sve CE dosle koje su narucili pa se sada moram sa obicnom zadovoljiti. Al cu zato kupiti CE kada budu imali, pa cu normalnu prodat. Jooooj, jedva cekam. Sutra ce bit neopisivo dugacak radni dan. Vozio sam malo na kontroler full verziju u ducanu, i jednostavno je neopisivo koliko toga ima u igri, a samo sam pogledao 10 minuta. Mislim da cu i ja najprvo na licence malo, pa da vidim sto moze course maker, pa malo a-spec.  ;D ;D ;D

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #276 on: November 22, 2010, 21:00:46 »
Ja odoh na Top Gear stazu, ne prvo cu krating, ma jebo karting idem u AMG sektor ili da probam Rally, ma idem na licence, ma necu licence idem na Top Gear stazu, ma jebo stazu probat cu karting, ma Top Gear cu stazu....
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #277 on: November 22, 2010, 21:09:23 »
Prvo ću probati bez instalacije, da izmjerim vrijeme loadinga (kad se gazdi nije dalo  ;) ), a onda bih mogao napraviti par staza u CM-u. Ne želim probati gotove pravce, pa zaključiti da ove iz CM-a izgledaju lošije. Radije ću probati iz CM-a, pa zaključiti da originalne izgledaju još bolje.  ;) Onda bih mogao probati prebaciti neke aute sa PSP-a, ako bude prepoznavalo US verziju igre, da ne pričam da je ISO fajl. Pošto mi kćer onomad obrisala save file na PSP-u, morao sam prelaziti sve ponovo, ali sam kupovao samo oldtajmere i slične pile. Bit će lijepo ako ih budem mogao prebaciti. E onda, eventualni update, pa MP, razmijenimo malo dojmove preko ingame chata, dalje je nebo granica. I tako do GT6.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #278 on: November 22, 2010, 21:28:45 »
Mislim da sam se odlucio na Top Gear stazu...
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Dario

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • Psn id: General_Vuk
« Reply #279 on: November 22, 2010, 21:34:28 »
jedno noobovsko pitanje? da, da, evo vam gusta da se smijete. naime, do sada nisam vozio sa volanom, pa me zanima sa kojom kamerom igrate dok vozite?

Offline Milicevic87

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN-id: Milicevic87
« Reply #280 on: November 22, 2010, 21:43:36 »
Ovisi kako kome koja kamera odgovara. Meni naprimjer najbolje odgovara bumpercam. Nekima cockpit ili roof. Probaj, pa ces sam vidjet sto tebi najbolje odgovara.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #281 on: November 22, 2010, 21:58:35 »
Mislim da sam se odlucio na Top Gear stazu...
Ne možeš nju odmah, prvo je treba otvoriti... jednako kao i karting i amg sektor :)

Uhvatite se licenci...

Offline poiux

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #282 on: November 22, 2010, 22:12:10 »
jedno noobovsko pitanje? da, da, evo vam gusta da se smijete. naime, do sada nisam vozio sa volanom, pa me zanima sa kojom kamerom igrate dok vozite?

Ja mislim da su ti kabina ili branik jedina dilema.
PSN ID: poiux

Offline st1v xtr1m

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
« Reply #283 on: November 22, 2010, 22:22:39 »
Bumper je malo pregledniji, cockpit ce biti ovisno o izvedbi i onim pogledima iznutra, ako nece cesta biti samo 40% ekrana, onda cu igrat na premiumcima iznutra.

A treba ponekad i izvana da se divis svom lepom autu. Ili su za to replayevi  8)

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
« Reply #284 on: November 22, 2010, 22:38:39 »
igram na volan i od kad se pojavio prologue uvjek kokpit, na gt4 sam naravno sa bumpera
i onda kada sa prologa odme igrat gt4 na bumper mi bude jako čudno treba mi dosta vremena na se priviknem na veličinu auta
ono šta je meni najboje iz kokpita je bolji osjećaj kad kliže stražnji kraj jednostavno nekako ga prije ojetiš tj vidiš
www.motori.hr

if in doubt, go flat out