Author Topic: Gran Turismo 5 - sluzbena opca tema • official thread  (Read 978954 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Re: Gran Turismo 5 - sluzbena opca tema • official thread
« Reply #345 on: November 24, 2010, 12:18:51 »
NAT1 ti je jedino moguc ako potpuno zaobidjes ruter i kabel iz glavne uticnice-  koji inace ide u ruter - direktno spojis u PS3. U tom slucaju - najboljem od svih - nemas nikakvih problema i imas NAT1.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #346 on: November 24, 2010, 12:25:23 »
Sto ce reci, mi sa vise uredjaja na netu da i ne pomisljamo na to. U biti, ja imam Vip Homebox i nemam uticnicu, pa mozda mogu nesto rijesiti. PS3 i PC spojeni su mi wireless na Homebox, a na njemu imam jos 2 uticnice za spajanje. Ima netko ideju?

Offline kiseli6

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID : kiseli6
« Reply #347 on: November 24, 2010, 12:27:45 »
A da splitam kabel koji ide u router pa pola u PS3,a pola u router?
Ne doslovno sa skalpelom! :)
ONU ISTU NAŠU KOŠULJU PRIPREMI
NA TAVAN JE STAVI ZA MENE JE SPREMI
BIT ĆE ONA OPET I SINU PO MJERI
KAO ŠTO JE BILA MOM DJEDU I MENI

Offline st1v xtr1m

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
« Reply #348 on: November 24, 2010, 13:25:52 »
Nije mi bas jasno kako bi trebao netko ustekati PS3 "u zid"? Zar PS3 ima DSL modemske mogucnosti pa da se on direktno spoji? Nisam vidio postavke za podesavanje (A)DSL konekcije u network settingsima...

Router (koji u sebi ima DSL modem, ako ste ga dobili od T-Coma, Iskona i sličnih) je ono sto ostvaruje vezu sa centralom i daje vam prikljucak van - na internet.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #349 on: November 24, 2010, 13:35:22 »
Evo i jedne sjajne price o implementaciji Damagea - procitajte da ne napravite istu gresku ;D ;D ;D ;D

So I won this really expensive chevy impala '62 and took it for a test drive in practice mode and crashed it up hella good not thinking a thing about it...now apparently in GT Auto it costs something like $372,000 to repair the chassis rigidity!!! How the hell was I supposed to know practice mode carried the damage over!!!!!!!!!!! This is almost game breaking...I either fork out the cash or drive around a broken car I worked waaaaay too hard for.

Tko razbija automobile samo da bi razbijao automobile bolje da ima debel racun u banci ;D

Kazunori, legendo  8)

O da... to sam zaboravio jučer napisati. Taman kupim brend nju S2000, žuti, lep ko slika i uđem u utrku protiv jačih, malo me razguraju po stazi, lupim u ogradu, odem uzeti auspuh i nije mi vrag dao mira pa pogledam šasiju, kad ono lijepih 18000 kredita ;D

Na kraju će biti jeftinije kupovati nove aute, nego ih popravljati ;D

Treba vidjeti što je sa fejvritsima iz garaže u online-u, da li će se i od tamo prenosti šteta ili ćemo toga ipak biti pošteđeni :)

Offline Akradax

• Primarius
  • PSN ID: Akradax
« Reply #350 on: November 24, 2010, 13:44:38 »
Pitanje... Jel ste si vi koji imate FULL HD telke na postavkama na PS3 stavili 1080p ili 720p kad igrate GT5?

Da si ne zajebem nekaj prikaz slike sa downscaleom/upscaleom.
Buy the ticket, take the ride!

Offline st1v xtr1m

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
« Reply #351 on: November 24, 2010, 13:45:57 »
Meni je 1080, ali dobro si me podsjetio, moram probat 720 da vidim koliko se antialiasinga pojavi...

Btw, screen tearing prisutan, ne bih znao da li manje nego u prologu, ali ga vidim dosta... Nije nista strasno, ali ako se netko pitao...

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
« Reply #352 on: November 24, 2010, 13:59:53 »
kod mene najbolje izgleda u 1080p, a antiali. slabo pomaže da je reza 720p iako ga ima više, ugladjenije izgleda na 1080p
PSN_ID: Dzidza1978

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
« Reply #353 on: November 24, 2010, 14:33:28 »
prvi dojam

odlično sve osim dugačke instalacije 8)

eto sada sam na pauzi za ručak pa za 20-30min opet palim pilu :D
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline Toninho

• Driftoman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Toninho_HR
    • Drift.hr
« Reply #354 on: November 24, 2010, 14:36:05 »
Što me veseli?
Veseli me:

1. Track editor
2. Tuning
3. Damage

Da mogu iz prve ruke usporediti fiz model na driftu iako mi jeako žao da u igri nema auta kojeg vozim u RL.
Danas afterwork parta.

Instalacija, patchanje i lagano ponovno navikavanje na virtualnu vožnju.

Offline Dario

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • Psn id: General_Vuk
« Reply #355 on: November 24, 2010, 14:41:19 »
Igram sinoc-jutros, i saljem stingeru poruku kako se patim sa licencama, zlata ni namirisat... i kliknem na njegov profil, a ono 50zlata. a u ***ac, kud covjeku ista posla, osramoti se...   :P
Kasnije je bio bljesak sa tri zlata, koji je kratko trajao :-D

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
« Reply #356 on: November 24, 2010, 14:41:49 »
e sjetio sam se nečega, jel se još nekome pojavljuje ona opcija kad prvi put uđeš u home da si personaliziraš pozadinu, avatr i sl.
meni se non stop pojavljuje svaki put kad dođem u home, jel to normalno?

za sada imam sva zlata u NB i NA licencama, ove international ću u popodnevnoj smjeni probati ću pozlatiti i njih ali ako ne ide neću previše gubiti živce meni je bitno i zadnjih 12 godina da ove prve dvije pozlatim a ove u sljedećih par godina igranja riješim bitno da nema bronci
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline Ledu505

• Doktor Osobne Prakse
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Direktor Svemira
« Reply #357 on: November 24, 2010, 14:48:16 »
Ja sam na starom D-linku imao NAT1 kad je bio u bridge modu i samo 1 uređaj je mogao bit na netu. Sad imam simensa u router modu i NAT2. Bitno je podesit i exposed host. Sve radi, valjda ce i ovo.
Ono sto je lako, ne radi svatko.

Offline Dario

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • Psn id: General_Vuk
« Reply #358 on: November 24, 2010, 14:49:26 »
e sjetio sam se nečega, jel se još nekome pojavljuje ona opcija kad prvi put uđeš u home da si personaliziraš pozadinu, avatr i sl.
meni se non stop pojavljuje svaki put kad dođem u home, jel to normalno?

za sada imam sva zlata u NB i NA licencama, ove international ću u popodnevnoj smjeni probati ću pozlatiti i njih ali ako ne ide neću previše gubiti živce meni je bitno i zadnjih 12 godina da ove prve dvije pozlatim a ove u sljedećih par godina igranja riješim bitno da nema bronci

meni u pocetku jeste, sada vise ne... i otvarao mi se onaj prozor BASIC SETTINGS, i ne mozes izaci iz njega, moras izaci skroz iz igre. al i to se popravilo, tako da je sve milina sada

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #359 on: November 24, 2010, 14:54:50 »
NAT1 ti je jedino moguc ako potpuno zaobidjes ruter i kabel iz glavne uticnice-  koji inace ide u ruter - direktno spojis u PS3. U tom slucaju - najboljem od svih - nemas nikakvih problema i imas NAT1.

ali u modem ide obični, mali, telefonski kabel, a izlazi ethernet kabel kojeg ukapčam u PS3 - pa ne mogu telefonski kabel ukopčat direkt u PS3 kad nema taj mali utor, ima samo onaj veći za ethernet!
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.