Author Topic: Gran Turismo 5 - sluzbena opca tema • official thread  (Read 978955 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GTS_Klocna

• MOMAK
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Re: Gran Turismo 5 - sluzbena opca tema • official thread
« Reply #360 on: November 24, 2010, 14:55:05 »
Jedno pitanjce dečki.

Krenuo igrat i nakon 3 sata skužim sa sam na krivom accountu (valjda od uzbuđenja) svog playstation!

Uđem na pravi account i nema ništa sačuvano.

Ima lijeka ili ispočetka sa licencama?

Hvala.
psn-id: GTS-Klocna

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
« Reply #361 on: November 24, 2010, 14:59:05 »
copy save file pa samo biraj gdje želiš, ako to ne upali onda nemam pojma
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline Dario

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • Psn id: General_Vuk
« Reply #362 on: November 24, 2010, 15:00:51 »
koliko citam, nece ti to upalit... Moras ponovo sve. a mislim da ti nece tesko pasti :-D

Offline Akradax

• Primarius
  • PSN ID: Akradax
« Reply #363 on: November 24, 2010, 15:04:46 »
Nema copy filea Klocna, ispočetka s licencama i odi ponovo ganjat bronce  ;D
Buy the ticket, take the ride!

Offline Mr.Sc

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN ID : DrugGeneral
« Reply #364 on: November 24, 2010, 15:07:59 »
sve sta san ocekiva od gran turisma je tu...
fizikalni model je velik korak naprid al i dalje je nak nak...
sa slabijim autima prica jos i drzi vodu, al se pitam jer iko od njih ikad sjeo u auto od 400-500 ks pa iz prve ruke iskusio to
da ugaseni su svi asisti i sve al, fizika prednjeg pogona i dalje nije napredovala u odnosu na prologue, lift off oversteer zaboravite...
e sad bmw m3, jesu oni uopce svjesni kako to auto ide...pri startu s punim gasom auto slajfa i pri saltanju u drugu, a bogami i u trecoj, dok u gtu slajfa prvom i pri ubacivanju u drugu okretaji padnu na 4 i po i normalno povuce...ili lagana voznja u drugoj i kad se stisne gas auto doslovce poludi i ima ga na sve strane, to takoder u gtu nije slucaj...ili da auto za drift u gtu sa 500 ks nemoze u bok 3 brzinom je smijesno....jednostavno jaci auti u igri uopce ne odaju svoju snagu, i dalje je to nekako mlako

par ocitih bugova u nekoliko sati igre isto nije pohvalno :(

grafika je u nekim segmentima mozda i mrvicu losija od prologuea, usporedio ja  ;)  zvuk oke popravili su malo u odnosu na gt5p...al blow off se iz kokpita uopce ne cuje kako bi se morao kod nekih auta...
ugalavnom misljenja sam da su se i oni malo preracunali, morali su ponuditi duplo manji paket vece kvalitete...

al u svakom slucaju uzivam u igri i igrat cu je dugo dugo kao i svaki gt dosada  :)

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #365 on: November 24, 2010, 18:24:50 »
Evo i jedne sjajne price o implementaciji Damagea - procitajte da ne napravite istu gresku ;D ;D ;D ;D

So I won this really expensive chevy impala '62 and took it for a test drive in practice mode and crashed it up hella good not thinking a thing about it...now apparently in GT Auto it costs something like $372,000 to repair the chassis rigidity!!! How the hell was I supposed to know practice mode carried the damage over!!!!!!!!!!! This is almost game breaking...I either fork out the cash or drive around a broken car I worked waaaaay too hard for.

Tko razbija automobile samo da bi razbijao automobile bolje da ima debel racun u banci ;D

Kazunori, legendo  8)

O da... to sam zaboravio jučer napisati. Taman kupim brend nju S2000, žuti, lep ko slika i uđem u utrku protiv jačih, malo me razguraju po stazi, lupim u ogradu, odem uzeti auspuh i nije mi vrag dao mira pa pogledam šasiju, kad ono lijepih 18000 kredita ;D

Na kraju će biti jeftinije kupovati nove aute, nego ih popravljati ;D

Treba vidjeti što je sa fejvritsima iz garaže u online-u, da li će se i od tamo prenosti šteta ili ćemo toga ipak biti pošteđeni :)

Nastavak priče... bacim oko pod Used cars da vidim što je stiglo "novoga" i nađem prekrasan RUF Yellow Bird. Blizu 60K km na brojaču, cijena "sitnica", blizu 180.000 Cr :)
Kupim i odem u servis... Restore Body Rigidity 118.000 Cr, a sređivanje motora samo 70.500 Cr. I još 450 Cr za ulje ;D

Kakav zajeb su uvalili s ovim, naravno, zajeb u pozitivnom smislu. Definitivno jedna od najboljih stvari u igri su "standard" auti ;D

Ukratko, siromašan sam ko crkveni miš, a imao sam preko pola miliona Cr.

E da, nisam spomenuo da u garaži imam Countach-a sa nepunih 100.000 km na brojčaniku na kojega će trebati ulupati oko 175.000 Cr

Offline Ledu505

• Doktor Osobne Prakse
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Direktor Svemira
« Reply #366 on: November 24, 2010, 18:31:51 »
Nemogu vjerovat kako je fizika dobra u ovoj igri. Fenomenalno pogođena, ovo ce se vrtit jakooo dugo.....

Ono sto je lako, ne radi svatko.

Offline Milicevic87

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN-id: Milicevic87
« Reply #367 on: November 24, 2010, 19:01:22 »
Uskoro vam se i ja pridruzujem, decki. Upravo se instalira The Real Driving Simulator.  ;D

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #368 on: November 24, 2010, 19:27:33 »
Igra je neopisivo savršenstvo. Ne znam šta da kažem... Nestvarno dobro...

Idem malo učit, vratim se kasnije za volan.
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #369 on: November 24, 2010, 22:14:31 »
sve sta san ocekiva od gran turisma je tu...
fizikalni model je velik korak naprid al i dalje je nak nak...
sa slabijim autima prica jos i drzi vodu, al se pitam jer iko od njih ikad sjeo u auto od 400-500 ks pa iz prve ruke iskusio to
da ugaseni su svi asisti i sve al, fizika prednjeg pogona i dalje nije napredovala u odnosu na prologue, lift off oversteer zaboravite...
e sad bmw m3, jesu oni uopce svjesni kako to auto ide...pri startu s punim gasom auto slajfa i pri saltanju u drugu, a bogami i u trecoj, dok u gtu slajfa prvom i pri ubacivanju u drugu okretaji padnu na 4 i po i normalno povuce...ili lagana voznja u drugoj i kad se stisne gas auto doslovce poludi i ima ga na sve strane, to takoder u gtu nije slucaj...ili da auto za drift u gtu sa 500 ks nemoze u bok 3 brzinom je smijesno....jednostavno jaci auti u igri uopce ne odaju svoju snagu, i dalje je to nekako mlako

par ocitih bugova u nekoliko sati igre isto nije pohvalno :(

grafika je u nekim segmentima mozda i mrvicu losija od prologuea, usporedio ja  ;)  zvuk oke popravili su malo u odnosu na gt5p...al blow off se iz kokpita uopce ne cuje kako bi se morao kod nekih auta...
ugalavnom misljenja sam da su se i oni malo preracunali, morali su ponuditi duplo manji paket vece kvalitete...

al u svakom slucaju uzivam u igri i igrat cu je dugo dugo kao i svaki gt dosada  :)

jel si isključio asiste i voziš na comfort gumama koje su normalne cestovne gume??
jer ja sam hondu s2000(240ks 220Nm) bacao po boku na comfort hard i soft u 1. 2. i 3. tako da nešto kod tebe sigurno nije dobro
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #370 on: November 24, 2010, 22:21:56 »
sorry na double postu ali samo mora reći da jedva čekam da uzmem novi volan jer pedale na mom dfp su otišle, nakon cirka 15-20min kočnica jednostavno otkaže bolje da vam ne pričam koliko mi je to živaca popilo na licencama
zaletiš se stisneš kočnicu kad ništa se ne dogodi
to popravim tako ih iz štekam iz volana i ponovo uštekam pa eto ako vas na nekom trackdayu udarim znajte da stvarno nije namjerno, online utrke ću izbjegavat dok ne uzmem novi volan
ja sam sutra skoro cijeli dan uz gt pa kad se nađete samo javite
odlučio sam uzeti dfgt za cirka 2 tjedna ;)
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline Igor-GTR

• Gospon Doktor
  • **
  • PSN-ID: Igor-GTR
« Reply #371 on: November 25, 2010, 00:53:15 »
Guys, I hate you,

nista za mene GT5 do kraja tjedna, a mozdai duze  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #372 on: November 25, 2010, 01:53:23 »
Ima li netko da mu nesto smeta u igri, meni pomalo ovi standard modeli, mislim da se razumijemo vozim sa branika i samo mi je vazna cesta ispred mene i 'gutanje' asfalta, ali da se razlika primjeti i te kako, vizualno govoreci, cak i na nekim stazama, ako cemo gledati na GT5 kao na 'igru', ne simulaciju voznje ;)
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #373 on: November 25, 2010, 02:07:39 »
Ne idem za tim, bitno mi je kako se auto ponaša... Kod nekih auta mi se ne sviđa zvuk, ali mislim da je to više zbog kamere i mojih surround slušalica.

Ako mi nešto i smeta onda je to i dalje ono što sam već prije spominjao, fale mi neke staze iz prošlih naslova...

S druge strane, oduševljenje sa štetom sve više i više raste. Zadnji slučaj, dobio sam onu Toyotu FT-86 Concept i stvarno se trudio paziti je. No, na onoj novoj stazi sam dvaput prilično brzo izletio i dobro udario. Nakon utrke odem pogledati štetu, kad ono okruglo 150.000 Cr :o A nova košta 300.000 Cr ;D

Pretpostavljam da šteta ovisi o vrijednosti samog automobila. Mogu zamisliti što će biti kad sa Veyronom koji košta 2 mil. negdje zveknete ;D ;D

E da, ova nova staza je strašna!

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #374 on: November 25, 2010, 07:30:21 »
Jucer sam uzeo galarda i moji su provjeravali kako izgleda damage znaci sad trebam novac za popravak?,i di je veyron se otkljuca ili?, inace po meni fizika igre je veeeeeeliki korak naprijed u odnosu na prolouge, a mislim da cu morati uzeti full HD tv, jer nisam odusevljen s nekim premium autima sto se tice unutrasnjosti npr. M5 ,dok su neke japanske starkelje dosta detaljniji i nemaju nazubljenja.. itd..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg