Nista novo, ocito je sluzbeno da dolazi ovih dana, mozda cak i sutra:
"Yamauchi announced at yesterday’s press Q&A session that many updates and patches will be issued at the “first of December” (though it wasn’t entirely clear to me if that literally meant December 1st or early within the month)".
A sad kada, sto, kako - necemo znati dok ne vidimo.
Ach... dobri stari Lost in translation nikad ne zastarijeva
Kaz nešto kaže, pa onda ovaj gnom prevede, a svi okolo njih dvojice su toliko osupnuti samom njihovom pojavom da se nitko ni ne sjeti upitati za jebeno pojašnjenje. Pa se ti misli jel on mislio na 1.12 ili na početak mjeseca ili što god...
Uglavnom, malo sam razmišljao i moram priznati da mi smeta način prikupljanja novca. To je ono što su definitivno trebali preuzeti od Forze. Zašto bi netko tko koristi skid i ostale gluposti dobijao iste novce kao i ja koji ne koristi pomagala. U Forzi si imao 100% na raspolaganju koji su se smanjivali uključivanjem pojedinih opcija. Sasvim fer i pošteno.
Dalje, primjetio sam da postoje bugovi da ti npr. za utrku euro hot hacheva dopušta da uzmeš RUFF Yellow Bird što nema veze s mozgom.
Isto tako, ako su u B-Specu ograničili upotrebu guma, zašto isto nije napravljeno u A-Specu. Ispada da u A-Specu možeš uzeti pilu kakvu ti padne na pamet i sa njom pomesti sve na prvom zavoju i lagano odvesti utrku do kraja. I onda na GP forumu gnjojiti kako je igra u kurcu i karijera je prekratka
Stvarno šteta što nisu poradili na ovome dijelu, karijera je mogla biti zanimljivija, naročito s financijskog aspekta. OK, ja ionako uvijek gledam uzeti što slabiji auto, ali čemu nagrađivati one koji igraju sa jakim pilama.