Heh, da podijelim sa vama što mi se dogodi.
Upalim ja GT5 nakon nekog vremena, i vidim ostalo završit Nascar expert special event. I sad pokušavam ja tu doć do zlata...
Prođe nekoliko sati ja još uvijek na srebru... Sjetim se ja da sam prije gasio abs, pokušam ja to napravit sada, a ono neda u meniju, reko nema veze prek volana ću ja to namjestit, kad gle vraga neda više ni tamo. Mislim si kako sad to, što bi moglo bit, "jučer" sam mijenjao te postavke sad nemogu?
Tada mi palo na pamet, da je to riješeno u updateu zadnjem, no ja naravno, pametniji od Polyphony Digitala, reko sad cu ja obrisati game data, time i zdanji update, te nakon toga odvozit Nascar evente za zlata, update-at igru i problem riješen! Nešto nejasno možda?
I tako ja odvozim nascar evente, pokupim 3 auta, ko mi je ravan
Ok to smo riješili, ajmo sad izaći iz igre i pustit updateove da naprave svoje. Nakon skidanja updateova igra se pokrene, kad ono neki error "insufficient harddisk space, minimum 32 mb required" i neda ući u igru, hmm wtf? Reko ko se sad šali disk je od 120 gb, slobodno još 75gb... Tad me puklo, to mora zato što igra nije instalirana, a bila je prije... Ok, nije problem, obrisat ćemo updateove, ući u igru, instalirati ju (50 min
), pa pustiti updateove...
Na moje opće iznenađenje, pojavi se ista poruka opet... Pa koji kur** sad?? Wtf? Pokušam opet, obrišem sve, pustim updateove bez instalacije igre prvo, kad opet isto...
I tako sam vam ja zapeo sa jebenim bugom, koji mi neda igrat kad updateam igru... Nema online-a (dobro i psn je down) i nema nikakvog update-a, igram na 1.00 verziji.
Kritični zajeb.