Na polju utrka protiv "igre", igra je debelo podbacila - po meni! Zašto? Evo slijedi...
Malo me nervira sto kada covjek odluci igrati protiv AI-a ima premalo opcija za podesavati utrke (i Arcade i GT Mode).
Da u Arcade Modu ima opcija iz Loungea bilo bi super. Npr. da se mogu limitirati gume, snaga itd. Npr., stavim Suzuku CW i onda svi voze na Racing Rain, a ja zadnji papak na CS i onda ih nakon 1 kruga svih obiđem, a oni u 100+ KS jacim autima sa 4x4 pogonom!?
Gdje je nestao "Family Cup" iz GT4!?
Uz to, nervira me sto cak i na najtezim postavkama AI nije
nikakav izazov. Da ne govorimo kako iritira fora na koju igra ide - igrac ode u Arcade Mode, izabere najtezi nivo AI-a u utrci, a igra spawna aute sa bar 50-100 PP-a vise od onoga sto ima igrac, i onda razvlaci po ravnom. Auti koje kontrolira AI prolaze zavoje kao da su jucer polozili vozacki ispit, a ne kao da su profesionalni vozaci utrka. Najlakše je biti RRavnica RRejseRR.
Uz to, ona kocenja kada im se covjek priblizi su KRETENSKA i nerealna. Da mi to netko u RL utrkama napravi, i to namjerno i to svaki puta kada mu dođem blizu malo bi mu uši nategao.
Zasto AI ne moze imati iste i slicne aute kao igrac!? Ili to, ili
dajte da rucno biramo CPU automobile!!! Kao u TOCA WTC na PS1!
Zasto ako uzmem NASCAR i odem u Arcade Race igra mi spawn-a neke Le Mans bolide i sl.!? Ovo nije bilo tako prije jednoga od updatea.
Zasto ako uzmem 50 godina star MUSCLE CAR igra mi temeljem PP bodova dodijeli da vozim protiv Supri, AMG Mercedesa, NISMO modela, Rally automobila i sl.!? Pa vecina muscle automobila iz 1960ih ne poteze preko 180 km/h i imaju ovjes kao tačke. Ako sam uzeo oldtimera, onda hocu da i CPU vozi oldtimera!
Ali ipak, vracamo se na tocku br. 1 - ZAŠTO, ALI ZAŠTO su CPU vozaci tako nesposobni!? Zasto ne znaju proci zavoj!? Zasto nisu agresivniji!? Zasto ne voze iste aute kao ja!?
Ako uzmem Golf GTI, onda zelim voziti protiv Megane-a RS, Focus-a ST i slicnih, ne protiv Imprezi, Lancera EVO i slicnih, a najmanje zelim te aute u zavojima zabilaziti kao cunjeve a na ravnome biti "sitting duck".
Uzmem Nurb The Green Hell, Megane RS, startam zadnji (16. !?) i nakon 10 zavoja vodim protiv automobila kao sto su R34 Skyline i sl.!?
Vaša mišljenja o problematici?