! Pop-up objava za prispjeće nove privatne poruke trenutnonije u funkciji pa povremeno provjerite poštanski sandučić !
0 Members and 6 Guests are viewing this topic.
Quote from: STINGer on March 20, 2012, 12:07:43A Džidža moj dragi, a šta da ti ja kažem... meni je nepojmljivo da nakon godinu ipo dana od izlaska igre uopće nema sve premium aute. Isto tako, ako ne budeš imao neki standardni, poslati će ti ga netko... Uostalom, nitko nikoga ne tjera. Ti si se odlučio za Forzu i šta tu više triba govorit. Ono, da ti predložim da ti dođem doma, uzmem tvoju konzolu, skupim Derenovce, kupim sve aute, obojam ih i servisiram... ti ne bi ni na to pristao već bi našao neki drugi razlog da ne igraš GT hehehe, Trenutno mi Forza pruža sve što mi treba u sat vremena igranja.
A Džidža moj dragi, a šta da ti ja kažem... meni je nepojmljivo da nakon godinu ipo dana od izlaska igre uopće nema sve premium aute. Isto tako, ako ne budeš imao neki standardni, poslati će ti ga netko... Uostalom, nitko nikoga ne tjera. Ti si se odlučio za Forzu i šta tu više triba govorit. Ono, da ti predložim da ti dođem doma, uzmem tvoju konzolu, skupim Derenovce, kupim sve aute, obojam ih i servisiram... ti ne bi ni na to pristao već bi našao neki drugi razlog da ne igraš GT
hehehe, Trenutno mi Forza pruža sve što mi treba u sat vremena igranja.
Quote from: Dzidza1978 on March 20, 2012, 12:11:22Quote from: STINGer on March 20, 2012, 12:07:43A Džidža moj dragi, a šta da ti ja kažem... meni je nepojmljivo da nakon godinu ipo dana od izlaska igre uopće nema sve premium aute. Isto tako, ako ne budeš imao neki standardni, poslati će ti ga netko... Uostalom, nitko nikoga ne tjera. Ti si se odlučio za Forzu i šta tu više triba govorit. Ono, da ti predložim da ti dođem doma, uzmem tvoju konzolu, skupim Derenovce, kupim sve aute, obojam ih i servisiram... ti ne bi ni na to pristao već bi našao neki drugi razlog da ne igraš GT hehehe, Trenutno mi Forza pruža sve što mi treba u sat vremena igranja.Disscution ends here.
Evo ga http://gtsurgeons.com/forum/index.php?topic=497.0
Nisam Džidža mislio posebno na ovaj forum, općenito...
Uopce ne znam jesan li. kako se to radi?