GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica).O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Preciznija fizika, svjetlosni i drugi efekti, zvuk, razni shaderi, iscrtavanje, stabian fr, ima toga sto treba dizati.
Jer bi onda PS4 ostao bez jako važne ekskluzive. Iako i ja navijam za izlazak na PS3.Iako će PS4 budi dosta snažniji (barem je za prepostaviti), ne vjerujem da će premium modela morati uopće dirati (što se tiče modeliranja), eventualno staze jer rezolucija praktično ostaje ista. Pretpostavljam da će PS4 podržavati veće rezolucije, ali 4K TV-i neće tako brzo.
Ne znam... meni nema jebene šanse da Gran Turismo bude launch naslov za PS4. Da oni mogu biti sposobni da izbace igru za sami start konzole... ne znam, ali nekako ne vjerujem u takav ishod. Isto tako, to znači još bar 2,5 godine čekanja dok PS4 uopće izađe. Toliko dugo bez nove igre Neka radije opale GT6 kao upotpunjenju verziju GT5 za PS3... ovu zimu ili proljeće
Koji GT7P? ,jos nema rijeci o gt6 a kamoli o gt7 koji ce ugledati svjetlo dana 2020 ako bog da.., a jesi preoptimistican, smatram ovo kao dobru salu..