GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica).O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Kad ne znam voziti.
Ne ocekuj nista i neces biti razocaran Znam pouzdano da izlazi objava i trailer, sto je sa sadzajem, pojma nemam.
Quote from: Ikral on November 28, 2012, 16:27:30Kad ne znam voziti.Neigranjem sigurno nećeš naučiti... 2 godine od izlaska igre reći ne znam voziti je apsurdJa sam od izlaska igre digao svoju vožnju bar 30%, a znam forumaše koji su digli i puno više...
Quote from: STINGer on November 28, 2012, 16:43:39Quote from: Ikral on November 28, 2012, 16:27:30Kad ne znam voziti.Neigranjem sigurno nećeš naučiti... 2 godine od izlaska igre reći ne znam voziti je apsurdJa sam od izlaska igre digao svoju vožnju bar 30%, a znam forumaše koji su digli i puno više...Ma šalim se, vjerojatno jesam najsporiji ovdje ali ne za puno. Nemam volje, jednostavno. Moje vozačke sesije su obično danju, kad se naspavam iza noćne smjene i pošaljem ženu na posao, dijete u školu. GT5 mi je i dosadio totalno, pa uglavnom vozim druge stvari, sa uzbudljivim single playerom. Eto, nadam se da će GT6 skoro, na PS3 ili gdje već, pa da mi bude bolji od svega dosad i da vozim off i on-line. Na silu mi se ne da ništa raditi, pa tako ni igrati.
Quote from: sagitarius on November 28, 2012, 14:20:38Ne ocekuj nista i neces biti razocaran Znam pouzdano da izlazi objava i trailer, sto je sa sadzajem, pojma nemam.E, sad hoće li trailer pokazati novu stazu i auto koje neće doći, ili će biti auto koje će doći prikazano na stazama koje imamo. Trećeg nema.