Već sam prije rekao da su sami krivi,a i meni je žao, što se nisu striktno pridržavali baniranja hakera. Mislim da su oni bez prevelikih problema mogli skucati neki sistem koji bi automatski banao one čiji auto svojim performansama nije u svom normalnom rasponu ćim se s takvim autom ukljuće u bilo kakav oblik online-a.
Da se mene pita tu ne bi bilo Mile-Lale , ako si hakirao brišem te stari s liste i gotova prića , i vrlo brzo hakeri ne bi više drkali u onlajnu.
Osim toga nije mi jasno zašto su uopče mjenjali sustav sa Stock autima koji je poštenim igračima i bio čini mi se najzanimljiviji , a hakeri su mogli samo plakati .
Ovako je njihovo upozorenje o baniranju ostalo samo upozorenje ; oni pokušavaju krpiti , netko opet nađe rupu , i tako u krug.
Što se tiče "službenih podataka" uvijek najprije tražim podatak sa PD-ovih službenih stranica , ali više ni oni vjerovatno ne mogu razmrsiti tko vara a tko ne. Ako na tim stranicama ne mogu pronači ono što tražim onda idem dalje na myGT , GTPlanet i sl. ali onda volim te podatke provjeriti na više "izvora". Mislim , svaka čast Milouse-u na onome što je uradio i radi , ali na njegovom myGT sajtu postoji i gomila netočnih i neprovjerenih podataka , stoga volim provjeriti ono što me zanima/treba a našao sam na tom sajtu.