GT Sanatorium & Archeology > Ostale GT igre

Što dalje?

<< < (5/5)

Titov pionir:
Moja omiljena tema, što dalje? Malo mi je čudan ovaj datum izlaska, 2013. nekako mi je prebrzo (ne šalim se), po meni će GT6 biti samo evolucija- pokrpati će se eventualni nedostaci i rupe kojih će ipak biti. Ne znamo što ćemo dobiti u GT5, a ova kombinacija GT5-GT6 mi onda sve više liči na priču Vista-7, 7-mica je sve ono što je Vista (u stvari je 7-mica pravi Longhorn) morala biti, tako da će GT6 na PS3, ako izađe onako kako je to amar napisao- 2013 u stvari biti GT5 kakav je prvobitno morao biti.

Ikral:
JA mislim da će GT6 biti za GT5 ono što je GT2 bio za GT. I GT4 za GT3, ali to je slabija usporedba jer GT3 je bio dosta siromašan.

Titov pionir:

--- Quote from: Ikral on October 16, 2010, 10:28:45 ---JA mislim da će GT6 biti za GT5 ono što je GT2 bio za GT. I GT4 za GT3, ali to je slabija usporedba jer GT3 je bio dosta siromašan.

--- End quote ---

Ne  znam za odnos GT1-GT2, no smatram da odnos GT3-GT4 nije bio evolucija već revolucija, dok će, upravo zbog maksimuma koji će GT5 iznući iz PS3 biti odnos GT5-GT6 biti ,po mom skromnom mišljenju, više jogurt evolucija nego bilo kakva revolucija.

kengas:
 ;D

kengas:
Cuj sto dalje, sad kad izadje GT7 ima da ove sve simulacije nadhebe bar 12 puta, sto po prodaji sto po svemu.
I ne samo to, kad bi skupili najbrze sa GT i najbrze sve ostale skupa da se trkaju zaprave, ovi sa GT-a bi ih razbucali pravo.
Eto.     ;D ;D ;D

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version