Dakle, neki već znaju... Krepa mi je đojstik i ne znam zašto, kako, a ni di je problem. Ovakva je situacija... Radilo se po kući, pa jedno 2 tjedna ps3 nisam palia. Bilo je prašine svugdi, al prostoriju di mi je ps3 sam proba zaštiti kolko se moglo. Dakle nije bilo PUNO prašine, već malo... Triba se i uzeti u obzir da je moguće da je netko prolio nešto, al naravno znaju kakav sam po tom pitanju pa se možda boje reći.
Otvorio sam cijeli đojstik, sve izgleda tip top, nema prašine u njemu, ničeg... Žice spojene itd. Na kabel ne reagira ništa, ne pale se lampice ni nakon 10min što je uštekan.
Sad što vi mislite? Jel baterija, tekućina nekakva,
I probao sam drug kabel, isto ne ide... USB portovi rade.
I najvažnije, jel se isplati popravljati?
.....pričekaj sa kupnjom baterija !
na jojstiku odozada imaš restart rupicu i probaj još to sa čaćkalicom ,pa ako ni tad nema znakova života ,nevjerujem da se isplati zamjena baterije, ako jojstik nije kao nov !
Nemam inf . koliko mogu stajati baterije ,ali jedno sam siguran da nakon 2 tjedna ne može ciknuti ,jer ja ih imam 6 kom i svi rade ,a stim da 2 nisam palio više od godinu dana i radi kao sat ,ako se ne snađeš , ja ti pošaljem jednu od tih !