Prvi gameplay video.
Prestrasno. Ovo ce obrisati pod sa svim sandbox igrama ikad napravljenim.
http://www.rockstargames.com/lanoire/videosApsolutno sam presretan sto je ludi McNamara nakon 6 godina napokon dotjerao svoju viziju do kraja. Prvi i drugi Getaway su bile revolucionarne igre, nastale na platformi koja je 3X slabija od mog mobitela, a koje su bile jednostavno fantasticne.
Steta sto 90% igraca nije bilo spremno prihvatiti ogranicenja upravljanja likovima i uci u pricu i dozivjeti je. NAravno, moja Cerbera i voznja po Londonu ostaje mi daleko najdrazi dio oba Getawaya
Jedva cekam ovo odigrati, stvarno se nisam nadao da ce uspjeti sve to napraviti da ovako izgleda. Ovo je jedna od onih igara koje ce obiljeziti generaciju i uopce nemam sumnje da ce sav McNamarin genij doci do izrazaja. Da samo ima ideje i radikalnu pozornost detaljima kao sto su imali Getaway i G: Black Monday, ovo bi bilo fantasticno. A nakon ovog trailera samo mogu reci da je Sony debelo poslovno pogrjesio sto je mijenjao ekskluzivu Noira za priglupi Agent.
Ali opet, ova igra zasluzuje da je igraju svi na svim platformama, pa je iz perspektive citavog gaminga velika stvar sto ce ovo doci u priliku zaigrati i Xbox igraci i time McNamari osigurati dodatnu lovu za nastavke i nove projekte.
JEDVA CEKAM.