Uz staze SPA i Imola koje mi fale, rado bih se u GT-u provozao i po stazi A1 Ring (bivši Österreichring), tj. kako joj je danas ime RED BULL RING.
Međutim, nakon zadnje F1 utrke sada vec davne 2003. godine, staza je polusrušena, da bi se u renovaciju krenulo tek unazad godinu dvije. No, bilo kako bilo, Red Bull Ring se ponovno otvara 15. i 16. svibnja 2011. Nakon sluzbenog otvorenja, za sezonu 2011. potvrđene su DTM utrke i utrka Formule 2.
Mozda otvaranje legenarne staze nakon gotovo 10 godina tijekom kojih se na njoj nije moglo voziti ništa potakne ekipu u Polyphonyju da je uvrste u kakav update.
Meni iznimno draga staza zbog dugih ravnica, pa sporih zavoja pod 90°, međutim, neznam dali ce konfiguraciju koju smo zadnji puta vidjeli '03. zadrzati i nakon otvorenja. Potraga po Internetu mi ne izbacuje nikakve rezultate osim Red Bullovog plana iz 2005. da ubace i jedan tehnicki dio naustrb jednog od famoznih zavoja (taj je plan koliko vidim odbacen zbog prevelikih troskova dogradnje).
Vidjeti cemo.
Zanima me mišljenje forumaša o famoznoj stazi (konfiguracija '97.-'03.) - biste li ju voljeli vidjeti u GT5?