Author Topic: GT Surgeons sluzbena Photo tema • tjedan I. • FreeStyle Photo  (Read 192066 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Oh, hvala, hvala. :-* Da sam znao da ću morati određivati pravila možda ne bih ni stavljao sliku. ;D Šalim se. Kakva pravila bih trebao postaviti? Nešto kao monochrome filter, automobili do '77. godine i mogućnost korištenja alata za uređivanje (Gimp i onaj drugi)?

Jedino što ja nebi stavljao je upotreba bilo čega drugog osim GT photomode-a. A sad ti biraj... Od boje, modela, motora, konja, pogona...
Pa sve do oblika auta, naćina slikanja, lokacije, staze, sa modovima, statićnih ili motion slika... Biraj što god ti padne na pamet, kombiniraj!
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline kengas

• 22ms
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID gtsurgeons.com
hocete da vam nest iskreno priopcim : pobjednicka slika nije niti za pokazat
slobodno me prosvijetlite ak' grijesim  :D
Gt veteran superstar u penziji

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Iced je mislio bez uredjivanja. Mnogi ili ne znaju ili nemaju toliko vremena za uredjivanje. Pravila nesto slicno ovome: taj auto na toj stazi, muscle carovi na Indiannapolisu, Alfa Romeo u Toscani samo s jednim filterom, slikanje bilokojeg auta samo dok je slika crno bijela i s fokusom 1//120, slikanje odredenih dijelova auta, staze ..... pogledaj si ako nadjes vremena na gtpu natjecanja da dobijes filing.
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *

suvisan komentar.
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline Skvikki

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN-ID: Skvikki
Onda neka ostane: monochrome filter, automobili do '77, Monte Carlo, bez korištenja Gimpa i ostalih. Sve ostalo otvoreno. Kad ja nisam maštovit, budite vi. :)

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Kizo je dobio 2 glasa molim lijepo 8)

Offline kengas

• 22ms
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID gtsurgeons.com
Iced je mislio bez uredjivanja. Mnogi ili ne znaju ili nemaju toliko vremena za uredjivanje. Pravila nesto slicno ovome: taj auto na toj stazi, muscle carovi na Indiannapolisu, Alfa Romeo u Toscani samo s jednim filterom, slikanje bilokojeg auta samo dok je slika crno bijela i s fokusom 1//120, slikanje odredenih dijelova auta, staze ..... pogledaj si ako nadjes vremena na gtpu natjecanja da dobijes filing.

U slici je blur sveprisutan osim na bankini,a ja mislio da se to radi drugacije.
Koliko ja znam u GT5 photo mode postoji i auto fokus.  Sorry ak' sam koga uvrijedio.    ;)

Offline kengas

• 22ms
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID gtsurgeons.com

suvisan komentar.

eurosong komentar

Offline Skvikki

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
U slici je blur sveprisutan osim na bankini,a ja mislio da se to radi drugacije.
Koliko ja znam u GT5 photo mode postoji i auto fokus.  Sorry ak' sam koga uvrijedio.    ;)

U moju obranu, slika je napravljena na CRT TV-u koji ne poznaju pojmove fokus i blur jer je sve u bluru. ;D

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas

;D.... pokrali me kao Keruma !  >:(
<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *

Idući put te molim da se malo bolje izjasniš tokom glasovanja...  ;)

Odsad, za glasovanje... Ime i u crvenu boju! OBAVEZNO!  8)

Ayrton Senna

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Iako nije pod punim pravilima, ja imam ovu sliku tome najsličnije.  ::)

Nadam se kako ne smeta što slike vadim iz svog albuma, ali nemam baš sad volje za slikanjem, ne toliko za slikanjem koliko za vožnjom, jer obično sam slikao nakon dobre vožnje, nikad samo zbog slike.

Ako i ne može se glasati za nju, nema veze, bit će sljedeći krug.  :)

STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Skvikki

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
Fotografija je odlična. Ja bih zažmirio na jedno oko što se tiče pravila ;)

Standard auto, standard staza, fotka ispod standarda, ali možda potakne druge da stave svoje. Ili ćemo čekati GT6 da se tema aktivira :) Ova Silvia je jedna od onih za koje bih volio da je premium.

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
stavio bih odma svoju ali nemam gt trenutno. Jedino bih mogao ka Perica pa da stavim sliku al da se ne poklapa jedno pravilo a to je monochrome.

Ayrton Senna

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Takoder.
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.