Author Topic: The bad stuff  (Read 99129 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Re: The bad stuff
« Reply #150 on: February 04, 2011, 20:47:27 »
Probaj:
Spremi sve save fajlove na stick.
Pa sinkaj trofeje.
Obrisi svoj acc sa konzole (zapisi si email i lozinku)
Napravi ponovo svoj acc na konzoli sa istim imenom i svime.
Vrati save filete.
Javi jel proslo.

Offline biker4lifeCRO

• GTS Race Organizer
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • official plominka rider =)
    • www.motori.hr/forum
« Reply #151 on: February 04, 2011, 23:13:59 »
Kada smo vec kod bad stuff-a, ne mogu ne spomenuti probleme sa onlineom. :( >:(

Izbacivanja, usklađenost vremena vozaca u lobbyju, trzanje... ???

Offline poiux

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #152 on: February 05, 2011, 17:46:57 »
Probaj:
Spremi sve save fajlove na stick.
Pa sinkaj trofeje.
Obrisi svoj acc sa konzole (zapisi si email i lozinku)
Napravi ponovo svoj acc na konzoli sa istim imenom i svime.
Vrati save filete.
Javi jel proslo.

Hvala na savjetu, to cu probati nakon updeta.
PSN ID: poiux

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #153 on: February 05, 2011, 17:55:02 »
Čemu čekati update?!

Offline poiux

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #154 on: February 05, 2011, 19:20:22 »
Pa nekako se nadam da ce update rjesiti problem, a ovo sa brisanjem accounta pa ponovnim logiranjem nisam nikad radio, pa bi se volio cuti u zivo sa ikralom prije nego to napravim.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #155 on: February 05, 2011, 19:49:43 »
Nema mudrosti, samo ti treba e-mail koji koritis za login na svom accountu i password. Provjeri si da ih nisi zaboravio i slobodno brisi. Glavno da si spremio saveove i sinkao trofeje. Kad napravis novi acc, samo se te kod logiranja pitati email i pass i to je to. Probaj napraviti neki acc prije nego obrises ovaj, da vidis kako ide.

Offline poiux

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #156 on: February 05, 2011, 21:45:09 »
Ma nije meni problem napraviti novi account, imam ih 4 tako da znam kako to ide, nepoznanica mi je to sa brisanjem i ponovnim otvaranjem istog accounta. Nisam znao da ga mogu kada ga jednom pobrisem opet oziviti.

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #157 on: February 05, 2011, 21:50:46 »
Poiux, meni to smrdi na razvaljeni file database...
Jesi mozda prvo probao skinut verziju 2 updatea 3.56? Naime, par dana kasnije su stavili noviju verziju jer je bilo gadnih problema kad su ljudi htjeli mijenjati hard disk, pa nisu mogli pokrenut sistem na novom.

Ako jesi, a i dalje ne radi, probaj otic u servisni menu i tamo napravit Restore Database.
U servisni menu ulazis tako da na ugaseni ps3 stisnes gumb za paljenje na konzoli, drzis dok ponovno ne zapisti i ugasi se, a onda ga stisnes ponovno i drzis dok ne zapisti dvaput. Ondak pustis i napisat ce ti da spojis kontroler USB kablom i stisnes PS gumb.
Sad si u servisnom modu i napravi Rebuild Database.
Ovo ce potrajat, ali nemoj ni slucajno ugasit konzolu dok ne zavrsi! Da ne zavrsi sve u suzama...
Probaj odigrat GT5 i vidjet jel ti sad radi sejvanje. Ako ne, onda probaj napravit onaj "Restore File System", da se poprave eventualni problemi sa "strganim" fileovima... Isto moras pazit da se postupak zavrsi bez prekidanja...
Javi o eventualnom uspjehu...
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.

Offline poiux

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #158 on: February 05, 2011, 22:24:47 »
Hvala ti Djuro na pomoci, probati cu to sutra napraviti jer sad nisam u stanju (pije se), u svakom slucaju cu ti javiti rezultat.

Offline keko0013

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN-ID: keko0013
« Reply #159 on: February 08, 2011, 10:15:07 »
Nisam znao gdje bi ovo stavio, pa odlucio ovdje...

Sinoc, nakon malo dulje pauze, vozio u onlineu. Mogu samo potvrditi ono sto ovdje citam vec nekoliko zadnjih dana, da je draft iz nekog razloga visestruko narastao. Mislim da je sad dostigao razinu koju je imao u GT5P, ako je nije i prerastao.

Naime, vozili smo razlicite staze i aute i svagdje je rezultat bio isti. Otprilike sve unutar sekunde bilo je dohvatljivo za draft. Najvise smo se iznenadili na Indy road gdje smo vozili sa NASCAR-om i gdje se 8 desetinki nadoknadi od zadnjeg zavoja do finish linije...a 8 desetinki u autu takve brzine poprilican je razmak u udaljenosti izmedju auta i auta.

Sve ovo ne bi bio problem da je kao u GT5P i da nema potrosnje guma. Ovako ispada da je vozac ispred dvostruko hendikepiran...vuce drugog po stazi, a uz to ima puno vecu potrosnju guma jer vozac iza nema potrebu vozit ni blizu toliko agresivno.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #160 on: February 08, 2011, 10:30:06 »
Mogu samo potvrditi ono sto ovdje citam vec nekoliko zadnjih dana, da je draft iz nekog razloga visestruko narastao. Mislim da je sad dostigao razinu koju je imao u GT5P, ako je nije i prerastao.

Ja mislim da nije prerastao - Fuji i Suzuka su tu negdje, kao u Prologueu - ali su ga ocito "vratili na staze stare slave".

Prije nekog od updatea i meni se cinilo da nije bio toliko izrazen.

Offline GTS_Klocna

• MOMAK
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #161 on: February 08, 2011, 11:28:23 »
Evo naišao na temu o kokoj priča Keko na gtplanetu, pa ako koga zanima nek pogleda.

http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=163526
psn-id: GTS-Klocna

Offline versusW

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • psnID : versusW
« Reply #162 on: February 15, 2011, 13:17:40 »
sjene su stvarno očajno izvedene, na Lotusu je negledljivo voziti iz pozicije vozača s obzirom da je svugdje oko vozača sjena u obliku stepenica, ovećih.

i neki eventi su debilni, npr. jučer sam odvozio seasonal event sa F1 u Tokiu. S jedne strane igra pruža maksimalan osjećaj vožnje i onda useru sve sa takvom stvari, 12 bolida u uskoj ulici, katastrofa, poput flipera, sudari i odbijanja neizbježni, jedino kada se može uživati u vožnji je kada si prvi, eventalno 2-3.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #163 on: February 15, 2011, 17:12:35 »
Mislim da je se sa formulama trebalo smislit nesto drugo, tip obrana pozicija ili sta ja znam, ali takvu zvijer goniti i u 10 krugova treba 'nasilna' voznja da bi se doslo do prvog mjesta, moglo je se bolje.
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #164 on: February 15, 2011, 17:14:38 »
Pa ne treba nikakva nasilna voznja?

Dapace, sve tri utrke su super balansirane upravo za potpuno cistu voznju, to su mi najbolje utrke koje sam dosad vozio u SP dijelu igre. Tocno je 9 krugova potrebano da svih 11 ostavis polako i temeljito iza sebe i onda uzivas u zadnjem krugu.