Author Topic: The bad stuff  (Read 99088 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Re: The bad stuff
« Reply #90 on: December 18, 2010, 12:34:30 »
Pa mislim da je tu jasna poruka, radimo bolesno dobre, izvan svake pameti modele auta i zivo nas zaboli kurac za animacije likova:)
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #91 on: December 18, 2010, 12:55:50 »
Jedina poruka koju vidim je "imamo veće oči od želuca pa..."

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #92 on: December 18, 2010, 20:26:23 »
Kad sam mu zanemario animaciju govora, sve ostalo i sveukupno mi se činilo totalno ok. :)
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline Troma

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: martin_troma
« Reply #93 on: December 27, 2010, 11:49:21 »
Evo, igru sam dobio prije par dana i sve same pohvale. Ne smeta me toliko sto je ogromna razlika madu premium i standard autima. Necu dalje o tome jer znam koliko se pricalo o tome u prijasnjim postovima.
Da konacno prijedem na stvar. Primjetio sam mali detalj koji i nije toliko bitan, ali mi je namamilo onaj njahnjah smijeh. Dakle, kada vozis sa Audijem TT (druga generacija) i postavis neko vrijeme pa pustis ghosta da se s njim utrkujes, na ghostu se ne dize spojler :) Ne znam pri kojoj se brzini mora dici (mislim da je preko 100km/h), ali da ga ubis na ghostu se ne dize, i jos me k tome sa slabijom aerodinamikom uspije oprat!  ??? ;D
Finally, in one sentence, what did Formula One mean to you Mark?
Tricky... It was precision. It was the pinnacle.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #94 on: December 27, 2010, 12:03:21 »
Dok nije bio duh 'diza' mu je se, kad ja budem 'duh' mislim isto da mi se vise nece dizati  ;D

Offline Taxirat

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Taksirat
« Reply #95 on: December 29, 2010, 16:20:53 »

Nikad ne znaš.  ;D ;D

Offline Safety-_-Car

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Safety-_-Car
« Reply #96 on: December 31, 2010, 19:59:18 »
Bok svima! Da i ja nešto napišem. Gran Turismo me još jedanput oduševio. Pesti nastavak je odličan. Nevjerojatna fizika, grafika, detaljnost premium automobila, odličan pogled iz kabine, promjenljivo vrijeme.... Ali opet, jako sam razočaran u jednom i to po meni vrlo bitnom segmentu igre (cijelokupnog doživljaja vožnje) a to je zvuk. Oprosti Amare, zvuk po meni nije za 20, nego max 12.
Kupio sam, prilično skup Onkyo 7.1 sustav i JAMO zvučnike da uživam u dobrim filmovima i naravno u simulacijama vožnje. GT4 je uvijek po meni imao najlošiji zvuk, u usporedbi s drugim racing igrama. I sad dolaskom GT5 očekivao sam, normalno, perfekciju. Ali od toga ništa, ni blizu. Ima nekoliko automobila koji relativno dobro zvuče, ali samo nekoliko. Ja to stvarno ne mogu vjerovati, pa kako taj Kazanori ili kako se već zove, to ne kuži. Bolje da su vrijeme koje su izgubili pri stvaranju Foto Travel-a iskoristili da naprave stvaran zvuk motora na autima. Kad stavim u konzolu NFS:Shift i kad na najobičnijem Focusu ST čujem onaj predivan zvuk Volvovog 2.5T motora koji je u potpunusti prenesen u igru (znam, jer sam ga vozio u stvarnom životu), dođe mi da vozim ne 3 nego 15 krugova. Bez obzira što fizika još uvijek nije ni do koljena GT-u. A u GT-u Focus ST zvuči doslovno kao mlinček za kavu. Ili onaj prekrasan zvuk V6 motora Nissana Z350. Potpuno su vjerno prenjeli u igru, a u GT-u čuju se samo naznake tog zvuka. Blijedo. Šteta.

Evo gledao sam malo prije review volana Fanatec Porsche 911 GT2 Gaming Wheel. U filmiću lik vozi sa Ferrarijem na Suzuki. Prvo sa GT5, a zatim sa xbox-ovom Forzom motosport. Nevjerojato je to da ferrari u forzi toliko bolje zvuči. A zamo da ferrarijevi motori u GT-u imaju jako dobar i relativno vjeran zvuk.
Evo linka, prosudite sami:

http://www.gamebox.hr/game-gadgets/38047-fanatec-porsche-911-gt2-gaming-wheel-za-pc-ps3-i-xbox-360.html

Offline marac_gt

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: marac_gt
    • Garazna vrata
« Reply #97 on: December 31, 2010, 21:40:31 »
Bok svima! Da i ja nešto napišem. Gran Turismo me još jedanput oduševio. Pesti nastavak je odličan. Nevjerojatna fizika, grafika, detaljnost premium automobila, odličan pogled iz kabine, promjenljivo vrijeme.... Ali opet, jako sam razočaran u jednom i to po meni vrlo bitnom segmentu igre (cijelokupnog doživljaja vožnje) a to je zvuk. Oprosti Amare, zvuk po meni nije za 20, nego max 12.
Kupio sam, prilično skup Onkyo 7.1 sustav i JAMO zvučnike da uživam u dobrim filmovima i naravno u simulacijama vožnje. GT4 je uvijek po meni imao najlošiji zvuk, u usporedbi s drugim racing igrama. I sad dolaskom GT5 očekivao sam, normalno, perfekciju. Ali od toga ništa, ni blizu. Ima nekoliko automobila koji relativno dobro zvuče, ali samo nekoliko. Ja to stvarno ne mogu vjerovati, pa kako taj Kazanori ili kako se već zove, to ne kuži. Bolje da su vrijeme koje su izgubili pri stvaranju Foto Travel-a iskoristili da naprave stvaran zvuk motora na autima. Kad stavim u konzolu NFS:Shift i kad na najobičnijem Focusu ST čujem onaj predivan zvuk Volvovog 2.5T motora koji je u potpunusti prenesen u igru (znam, jer sam ga vozio u stvarnom životu), dođe mi da vozim ne 3 nego 15 krugova. Bez obzira što fizika još uvijek nije ni do koljena GT-u. A u GT-u Focus ST zvuči doslovno kao mlinček za kavu. Ili onaj prekrasan zvuk V6 motora Nissana Z350. Potpuno su vjerno prenjeli u igru, a u GT-u čuju se samo naznake tog zvuka. Blijedo. Šteta.

Evo gledao sam malo prije review volana Fanatec Porsche 911 GT2 Gaming Wheel. U filmiću lik vozi sa Ferrarijem na Suzuki. Prvo sa GT5, a zatim sa xbox-ovom Forzom motosport. Nevjerojato je to da ferrari u forzi toliko bolje zvuči. A zamo da ferrarijevi motori u GT-u imaju jako dobar i relativno vjeran zvuk.

http://www.gamebox.hr/game-gadgets/38047-fanatec-porsche-911-gt2-gaming-wheel-za-pc-ps3-i-xbox-360.html

JE SLAŽEM SE.

Offline cold

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #98 on: January 08, 2011, 13:31:12 »
Ja sam takodjer razocaran sa zvukom pojedinih modela automobila, pogotovo pravih racing modela. Prije me to takodjer smetalo u predhodnim nastavcima...Npr Pagani Zonda C12 zvuci ko automobil na struju ( racing model je bio bolji)
Nedavno sam na PS2 igrao staru Toca-u 3 i bolje mi zvuci nego ovo na GT5, doslovno mozes cuti gotovo svaki zupcanik u prijenosu...

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
« Reply #99 on: January 08, 2011, 13:53:04 »

Prika, pojačaj zadnje zvučnike, tako da dobiješ zvuk koji imaš kad gledaš u chase cameri, meni je to dosta promjenilo zvuk na bolje
PSN_ID: Dzidza1978

Offline fajt

• GTS Full Member
  • Stazist Vulgaris
  • *
« Reply #100 on: January 23, 2011, 09:17:02 »
evo,  samo  mi smeta sto se prilikom  voznje special eventa ,konkretno  seb vetel chalange, nemozete smanjiti ffb volana. odem u options i stavim ffb na 1 a on je i dalje zestok i maximalno   trese volan!   

Offline poiux

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #101 on: January 23, 2011, 14:21:03 »
Sinoc kad sam htio startati GT5 igra se nije htjela pokrenuti, nakon onog prvog klika a prije spice pojavila mi se poruka da mi je HDD pun i da mi treba najmanje 32 MB slobodnog prostora, mada imam 7 GB slobodnog prostora na disku.
Sve druge igre koje sam probao su radile normalno, cak sam otisao u store i kupio Tomb Raider 5 i sve se skinulo kako treba.
Onda sam probao startati igru na svojim drugim accountima i tu je sve radilo kako treba, ali na mom glavnom accountu nece pa nece.
Malo sam proguglao i vidim vec se to isto dogadalo mnogima na GT5, ali nigdje nisam naisao da je netko rijesio taj problem a da nije morao brisati save file pa ajmo Jovo nanovo.
Onda sam se (vec lud) sjetio da probam ucitati save file sa USB sticka koji sam sejvao jucer popodne prije nego sam ZG-u poslao Swimwagen, i na moju veliku srecu igra je normalno startala kao da nikad nije bilo nikakvih problema.
Onaj save file sa koga mi igra nije htjela startati nisam pobrisao nego sam ga snimio na drugi USB stick i ponovno pokusao ali opet isto.
Dolazim do zakljucka da se taj save file nekako ostetio a jedino sto sam radio izmedu ta dva sejva je Schwartzwald liga na B-specu koliko se sjecam.
Tako da zakljucim, hvala Stingeru koji je zapoceo ovo sa slanjima auta jer inace nebi imao nikakav back up, hvala ZG-u sto sam mu auto poslao jucer, inace bih morao ponovno voziti tko zna od kada, i hvala VW-u sto su napravili Swimwagen. 
PSN ID: poiux

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #102 on: January 24, 2011, 02:12:51 »
Velika sreca, ja od kada sam promijenio konzolu, svako 10 dana cu ili malo vise 'osvjezit' save datu koja se nalazi na USB-e sticku, zlu ne trebalo  ;D

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #103 on: January 24, 2011, 12:49:45 »
Ja svaki dan "osvježavam".... zlu ne trebalo

Offline poiux

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #104 on: January 24, 2011, 15:17:39 »
Samo pazite da je ne "osvjezite" sa ostecenim save file-om.
PSN ID: poiux