Author Topic: The bad stuff  (Read 99153 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Re: The bad stuff
« Reply #105 on: January 24, 2011, 15:35:29 »
Imam 5 accounta na konzoli, od toga na 3 imam "glavni" save file, plus na USB sticku i mobitelu. Valjda ce bit dovoljno.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #106 on: January 24, 2011, 16:03:03 »
Meni je pocelo smetati nedostatak premium auta , tj. rasnih prednjo pogonasa od eu marki za online utrkivanje jer smo sinoc vozili megane 211ks i bilo je vrlo tjesno, nije mi jasno da nema focusa RS-a 300ks ili megane prezadnji model 240ks ,niti opela nema sa svojim OPC zvjerima (astra,corsa)a vidim da imaju licencu ,mislim da su jadno iskoristili licence za eu aute a previse jap. tako da tu nema opravdanja da nisu mogli ,samo da su jednog manje za jap marke u korist eu i svi zadovoljni , a ovako cekajuci neki DLC sve manje je nade..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #107 on: January 24, 2011, 17:58:44 »
Zar je bitno da bude premium auto?  Ima jedna Celica od 270ak ks na prednjoj osovini, to bi trebalo biti dovoljno zanimljivo

Offline Milicevic87

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN-id: Milicevic87
« Reply #108 on: January 24, 2011, 18:16:28 »
Imam 5 accounta na konzoli, od toga na 3 imam "glavni" save file, plus na USB sticku i mobitelu. Valjda ce bit dovoljno.

Pa zar je to moguce? Koristiti save file sa jednog accounta na drugome?
Ja kad sam prekopirao save file na drugi account pa s tim krenuo igru, bilo mi stajalo da je to kao tudji save file i da ga moram obrisati ako hocu pokrenuti igru.

Offline poiux

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #109 on: January 24, 2011, 18:21:01 »

Pa zar je to moguce? Koristiti save file sa jednog accounta na drugome?
Ja kad sam prekopirao save file na drugi account pa s tim krenuo igru, bilo mi stajalo da je to kao tudji save file i da ga moram obrisati ako hocu pokrenuti igru.

Mislim da mu to samo sluzi za cuvanje save filea sa njegovog glavnog accounta, a da na tim accountima niti ne igra GT5.
PSN ID: poiux

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #110 on: January 24, 2011, 18:38:11 »
Ova dva dupla mi glase na prijatelje što su mi šerali igre, na njima samo čuvam sejvove, a na UK i US akauntima vozim seasonal evente, kupujem aute i šaljem sebi na HR, skupa sa bojama. Tko bi zaradio lovu ponavljajući karijeru, to je sića naprama cijenama nekih auta.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #111 on: January 24, 2011, 20:08:44 »
Zar je bitno da bude premium auto?  Ima jedna Celica od 270ak ks na prednjoj osovini, to bi trebalo biti dovoljno zanimljivo
opet japanski , cjelo vrijeme spominjem evropske marke za koje imaju licencu a izbor je ocajan niti nekih nema , ocito cu cekati gt6 ili gt7 ili..............
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #112 on: January 24, 2011, 20:17:38 »
Ahaaa... a jebiga, ja sam to koji auti fale pregrmio još prvi dan nakon što su objavili listu auta ;D

Danas, dva mjeseca od izlaska igre se jako lijepo vidi koliko igra ima malo staza koje su iskoristive u online-u...

No, tko zna, možda nas i iznenade kojom stazom i novim autom...

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #113 on: January 24, 2011, 20:22:54 »
Ahaaa... a jebiga, ja sam to koji auti fale pregrmio još prvi dan nakon što su objavili listu auta ;D

Danas, dva mjeseca od izlaska igre se jako lijepo vidi koliko igra ima malo staza koje su iskoristive u online-u...

No, tko zna, možda nas i iznenade kojom stazom i novim autom...
pazi ja uvjek racunam da gt5 ima 200 auta a onih 800 imam u gt4 i na psp-u te ne racunam, a sto se tice staza tu nemam nekih zamjerki mada bi uvjek dobrodosla koja prava tipa spa itd da kenjam puno..

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #114 on: January 24, 2011, 20:33:55 »
Gle, čak ni ne treba niti jedna "nova" staza, neka samo stave ovih par što su bile u GT4... evo, Motegi sa svoje tri izvedbe, pa Infenion sa svoje 2 izvedbe, dodaju Suzuku West koja je već u igri i to je 6 novih, stvarnih staza...

A zamisli da se još stavi El Capitan, Apricot Hill Raceway i Midfield Raceway i to je 6 staza odn. izvedenica i imamo novu igru.

Vrhunac gluposti je što Cape Ring koji nije stvarna staza već njihova nema mogućnost da se bilo koja od onih 5 izvedenica Cape Ringa nema mogućnost da se vozi u kontra smjeru?! Pa jebemu, ako je to problem bio napraviti, što onda nije problem....

Da me se krivo ne shvati, gradske staze koliko god bile lijepe i zanimljive u online-u su katastrofa jer nema zona izlijetanja.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #115 on: January 24, 2011, 20:46:26 »
Gle, čak ni ne treba niti jedna "nova" staza, neka samo stave ovih par što su bile u GT4... evo, Motegi sa svoje tri izvedbe, pa Infenion sa svoje 2 izvedbe, dodaju Suzuku West koja je već u igri i to je 6 novih, stvarnih staza...

A zamisli da se još stavi El Capitan, Apricot Hill Raceway i Midfield Raceway i to je 6 staza odn. izvedenica i imamo novu igru.

Vrhunac gluposti je što Cape Ring koji nije stvarna staza već njihova nema mogućnost da se bilo koja od onih 5 izvedenica Cape Ringa nema mogućnost da se vozi u kontra smjeru?! Pa jebemu, ako je to problem bio napraviti, što onda nije problem....

Da me se krivo ne shvati, gradske staze koliko god bile lijepe i zanimljive u online-u su katastrofa jer nema zona izlijetanja.
gt4 ima izbor staza za popizdit , a sto ih je sprjecilo u tome da ubace Midfield rac. meni najdraza jos iz gt3 i fantasticni Apricot hill , i valencia koja je predstavljena u touryst trophyu takodjer odlicna staza i koju sam ocekivao da ce biti u gt5 100%ali i tu pusiona ,ali necu dalje jos ces me natjerati da ih zamrzim radi staza :))

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #116 on: January 24, 2011, 20:50:16 »
Šta ih je spriječilo... isto ono što ih je spriječilo da ubace još sto stvari u igru... vrijeme. Pa valjda danas svima jasno da je igra izdana prije vremena odn. da igra nije dovršena već da se samo ispeglana da koliko toliko ok radi...

Sada ostaje samo za vidjeti da li će je puniti updateima ili će za godinu dana izdati GT6 ;D

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #117 on: January 24, 2011, 21:52:48 »
Oboje?

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #118 on: January 24, 2011, 22:32:45 »

..."Ako ikad budeš sam ili budeš sama, ima jedna planina, to je . . . . . . . . !" ;D
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #119 on: January 24, 2011, 22:53:22 »