! Pop-up objava za prispjeće nove privatne poruke trenutnonije u funkciji pa povremeno provjerite poštanski sandučić !
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Idealan omjer zabave i brzine.
Quote from: Dzidza1978 on April 26, 2011, 12:14:46Koji se modeli u GT5 postoje od BMW-a?Fascinira me energija koju potrosis da bi otipkao ovu recenicu, kad treba 3X manje energije da u google ukucas "GT5 car list" i pogledas citav popis pod BMW. A pritom i stedis struju i bandwith na globalnoj razini jer drugi niti odgovaraju na tvoje pitanje, niti traze odgovor za tebe. Perice, nisi mu trebao odgovoriti
Koji se modeli u GT5 postoje od BMW-a?
Apsolutno fantastično. Meni se uvijek više sviđa ovaj "poderani" stil od surove i čiste plastike GT-a.
kad je prebacio sliku tamo u monzi izvana auto kao da pliva, bzvz
I u prošloj igri je plivao... al mene kočenje u zavoju fascinira... tip definitivno prekasno koči, okreće volan i dalje koči u zavoju i sve pet
Quote from: STINGer on April 27, 2011, 11:08:00I u prošloj igri je plivao... al mene kočenje u zavoju fascinira... tip definitivno prekasno koči, okreće volan i dalje koči u zavoju i sve pet Ja samo o grafici, ne o igranju.
Quote from: Aries on April 28, 2011, 00:22:15Quote from: STINGer on April 27, 2011, 11:08:00I u prošloj igri je plivao... al mene kočenje u zavoju fascinira... tip definitivno prekasno koči, okreće volan i dalje koči u zavoju i sve pet Ja samo o grafici, ne o igranju.Nju sam komentirao dva posta poviše toga kojeg si citirao