GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica).O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Ako uopce ima clanova koji na PS3 voze Shift 2, samo obavijest da je patch 1.02 upravo dostupan (bez obzira sto PSN ne radi, konzola spojena na online ca pokrenuti download patcha cim se starta igra).
Quote from: sagitarius on May 12, 2011, 16:34:45Ako uopce ima clanova koji na PS3 voze Shift 2, samo obavijest da je patch 1.02 upravo dostupan (bez obzira sto PSN ne radi, konzola spojena na online ca pokrenuti download patcha cim se starta igra).skinuo sam igru preko psn-a, totalno je neigriva, ali piše da je verzija 1.00nigdje mi ne nudi update na 1.02, sve sam gledo, sve sam probo
Quote from: Sinisa on March 11, 2012, 02:03:32Na Zavvi-u je ovaj vikend akcija - Shift 2 samo 11,95 EURNećkao sam se ali sam na kraju ipak naručio.Mislim si : ima hrpetinu staza a košta otprilike kao tri speed test tracka. Osim toga sto kuna sam znao potrošiti na mnogo veće gluposti od ovog ...koliko naplaćuju dostavu i koliko se čeka?
Na Zavvi-u je ovaj vikend akcija - Shift 2 samo 11,95 EURNećkao sam se ali sam na kraju ipak naručio.Mislim si : ima hrpetinu staza a košta otprilike kao tri speed test tracka. Osim toga sto kuna sam znao potrošiti na mnogo veće gluposti od ovog ...
Dostava 1,21 € Vrijeme dostave varira, najkraće mi je pošiljka stigla za 7 dana, najduže oko 20 dana ( to je bilo u vrijeme Božića kada je najveća gužva )