Author Topic: (M) Shift 2: Unleashed  (Read 127500 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
Re: (M) Shift 2: Unleashed
« Reply #15 on: January 11, 2011, 16:26:43 »
Neka samo minimalno isprave prvi Shift i smanje onaj sulud grip straznjih guma - odnosno naprave ono sto je PC zajednica napravila sa "Real Shift" patchem - i to je to.

Savrsen mix arkade i simulacije za vrhunsku zabavu.

A najbitnije da isprave Wheel lag
PSN_ID: Dzidza1978

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #16 on: January 11, 2011, 16:34:04 »
A što fali "majci svih simulacija", "vožnji svih vožnji", "20/20"? Hoćeš li Shift 2 bar igrati online? Ono, čisto da te se može vidjeti negdje kad te nema u GT-u?

Online cu ga igrati vjerovatno minimalno, a nikad nisam bjezao od zabavnih voznji, pa necu ni od Shifta.

Sto se tice mog recentnog izostanka iz onlinea, on je privremen, rezultat je bolesti i viska privatnih obaveza.

Bit cu online kad cu moci biti online, a dok me nema svijet nece propasti :)

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #17 on: January 11, 2011, 16:37:02 »

;D

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #18 on: January 14, 2011, 11:21:46 »
Release Date Trailer

Igra izlazi 24.3. Mrak ;D

A Bathurst po noci - i sve staze po novi uostalom - ce biti... Fuck, fuck, fuck ;D ;D ;D JEDVA CEKAM.

Offline Milicevic87

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN-id: Milicevic87
« Reply #19 on: January 14, 2011, 11:50:23 »
Nadam se da su malo poboljsali fiziku, a i na grafici bi mogli malo proraditi u usporedbi sa shift 1. Najvise me zivciralo driftanje u igri. Ono, bilo koji auto da uzmes, uvijek bi izbacilo zadnji kraj u zavojima, a i force feedback mi je bio neki cudan, jedva se osjeti auto, jel ima gripa ili ne. Nadam se da ce izbacit koji demo prije, pa bi i ja mogao razmisliti o kupnji.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #20 on: January 14, 2011, 11:57:21 »
Ja sam u demo-u imao osjecaj da na krovu imam bacvu od 500l do pola punu vode u kojoj se voda valja po krivinama!

Gledajuci ovaj trailer i ovu (bob) stazu, izgleda da ce to biti adrenalinska jurilica prilagodjena pubertertlijama koji su tek sjeli za volan i misle da su pokupili svu pamet svijeta sto se tice voznje, prekacem, ionako pored GT5 za mene ne postoji nista.
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline GTS_Klocna

• MOMAK
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #21 on: January 14, 2011, 12:28:41 »
Ljubusak je sve rekao   :D
psn-id: GTS-Klocna

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #22 on: January 14, 2011, 12:32:49 »
Neka taj novi najavljeni fizikalni model ista vrijedi - citaj da je dobar kao onaj koji je napravljen u patchu za PC za prvi Shift - sasvim dovoljno.

Neka na svim stazama bude dan/noc - a hoce.
Neka bude 100 staza s varijacijama - a hoce.
Neka bude dobar zvuk, damage model - a hoce, ogotovo ovo zadnje.
Neka bude zabavno kao prvi dio - a vjerovatno hoce, mozda jos i vise.
Neka svi auti mogu dobiti Works tretman  - a moci ce.
Neka poprave podrsku za volane - da ne bude onakvo suludo namjestanje - nadam se da hoce.

Ostaje samo problem 30fps, sto je nazalost nerjesivo - ali ok.

Super zabavna igretina za odmor i slobodno vrijeme. Nitko od ovodga ne ocekuje hard-core simulaciju - ma sto oni govorili da ce biti - a ako bude imalo iznad onoga sto znamo i predvidjamo da cemo dobiti - meni je to super :)

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #23 on: January 14, 2011, 12:39:07 »
Skinut će se za PC, i probati, iako ne uljeva nadu

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #24 on: January 14, 2011, 14:15:42 »
Neka bude dobra kao F1 2010 (30 fps), a nece, pa bih mogao kupiti kad mi dodije GT5. A nece. Sorry, Amar, ne podjebavam tebe, samo mi zgodno zvucala tvoja retorika.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #25 on: January 14, 2011, 15:46:51 »
Super zabavna igretina za odmor i slobodno vrijeme.

Hmmmm... zanimljivo

Ja za odmor i slobodno vrijeme igram GT5 8)

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #26 on: January 14, 2011, 15:52:14 »
Eto, vidis kako ste svi vi pametni a ja glup.

Nista, bolje je nista ne pisati, jer koliko vidim nitko nema nista konstruktivno za reci, vec samo ofrlje komentare koji se svode na to da sam ja - koji se ocito jedini radujem svemu novome - glup.

Pa da vas sacuvam svoje gluposti, mozda je bolje da ukinem sve dijelove foruma osim one vezane za GT5. Razmislit cu o tome.

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #27 on: January 14, 2011, 16:11:34 »

Nista, bolje je nista ne pisati, jer koliko vidim nitko nema nista konstruktivno za reci, vec samo ofrlje komentare koji se svode na to da sam ja - koji se ocito jedini radujem svemu novome - glup.

Pa da vas sacuvam svoje gluposti, mozda je bolje da ukinem sve dijelove foruma osim one vezane za GT5. Razmislit cu o tome.
Nitko nema nista konstruktivno za reći jer svi tu znaju za EA i njihove trkače igre. Da je reklamiraju kao zabavu, onda bi rekao nešto konstruktivno, ali reklamirati je kao bolju od GT5, malo je tu mač. Pun kufer mi je tih imamo najbolju igru, ovo ono, a samo su $ u glavi, i na kraju kita od igre. Kao što rekoh, da se reklamira kao zabavna igra, onda bih je vjerojatno i kupio, kao što ću i TDU2 kupiti, ako fizika bude bolja od bete, e to je igra za zabavu i odmor kako se i reklamira. I Shift 1 je bio najbolji od svih, a na kraju samo frustracije s njim, niti je prava simulacija niti je prava zabava, u biti ništa.
To nema nikakve veze tko je glup ili pametan, jednostavno i sam znaš kako stvari stoje s EA-om, i više ne padam na te sve priče mi imamo najbolju igru i sl. U mom svijetu postoje ili simulacije ili zabava, sve izmedju je gubitak novca i vremena.

evo malo konstruktivno:

Neka na svim stazama bude dan/noc - a hoce koliko u GT5-ci vozimo dan i noć utrke
Neka bude 100 staza s varijacijama - a hoce. to je super
Neka bude dobar zvuk, damage model - a hoce, ogotovo ovo zadnje. Damage ti je toliko bitan?
Neka bude zabavno kao prvi dio - a vjerovatno hoce, mozda jos i vise. Neznam što je bilo toliko zabavno u prvom dijelu!?
Neka svi auti mogu dobiti Works tretman  - a moci ce.
Neka poprave podrsku za volane - da ne bude onakvo suludo namjestanje - nadam se da hoce. Problem je lag na volanu, a ne settinzi.

Prika iz svega ovog što si napisao, ne vidim gdje je tu tvoj entuzijazam, kad i Forza 3 ima sve ovo, osim dana i noć, a s njom se nisi zabavi pretjerano.

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #28 on: January 14, 2011, 16:15:15 »

ja sam napisao afirmativnu najavu, zar ne?

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #29 on: January 14, 2011, 16:18:07 »

Pa, ako ti misliš da si glup, tko smo mi da ti proturječimo  8)

Ja znam da si dovoljno pametan da možeš skužiti moje prcanje i da ću ti dok si živ piti krv za svako izbivanje sa onlinea, bilo ono opravdano ili ne ;D

'naaaaaš?