Eto, vidis kako ste svi vi pametni a ja glup.
Nista, bolje je nista ne pisati, jer koliko vidim nitko nema nista konstruktivno za reci, vec samo ofrlje komentare koji se svode na to da sam ja - koji se ocito jedini radujem svemu novome - glup.
Pa da vas sacuvam svoje gluposti, mozda je bolje da ukinem sve dijelove foruma osim one vezane za GT5. Razmislit cu o tome.
Nitko nema nista konstruktivno za reći jer svi tu znaju za EA i njihove trkače igre. Da je reklamiraju kao zabavu, onda bi rekao nešto konstruktivno, ali reklamirati je kao bolju od GT5, malo je tu mač. Pun kufer mi je tih imamo najbolju igru, ovo ono, a samo su $ u glavi, i na kraju kita od igre. Kao što rekoh, da se reklamira kao zabavna igra, onda bih je vjerojatno i kupio, kao što ću i TDU2 kupiti, ako fizika bude bolja od bete, e to je igra za zabavu i odmor kako se i reklamira. I Shift 1 je bio najbolji od svih, a na kraju samo frustracije s njim, niti je prava simulacija niti je prava zabava, u biti ništa.
To nema nikakve veze tko je glup ili pametan, jednostavno i sam znaš kako stvari stoje s EA-om, i više ne padam na te sve priče mi imamo najbolju igru i sl. U mom svijetu postoje ili simulacije ili zabava, sve izmedju je gubitak novca i vremena.
evo malo konstruktivno:
Neka na svim stazama bude dan/noc - a hoce
koliko u GT5-ci vozimo dan i noć utrkeNeka bude 100 staza s varijacijama - a hoce.
to je superNeka bude dobar zvuk, damage model - a hoce, ogotovo ovo zadnje.
Damage ti je toliko bitan?Neka bude zabavno kao prvi dio - a vjerovatno hoce, mozda jos i vise.
Neznam što je bilo toliko zabavno u prvom dijelu!?Neka svi auti mogu dobiti Works tretman - a moci ce.
Neka poprave podrsku za volane - da ne bude onakvo suludo namjestanje - nadam se da hoce.
Problem je lag na volanu, a ne settinzi.
Prika iz svega ovog što si napisao, ne vidim gdje je tu tvoj entuzijazam, kad i Forza 3 ima sve ovo, osim dana i noć, a s njom se nisi zabavi pretjerano.